Reputations is gespecialiseerd in bedrijfsjournalistiek voor kennisgedreven bedrijven. Contentmarketing met bedrijfsjournalistiek geeft je de kans om je kennis te gebruiken voor het opbouwen van waardevolle klantrelaties. Heb je niet de mankracht? Dan kun je bij ons onder andere een bedrijfsjournalist inhuren.

Onze bedrijfsjournalisten maken, in samenwerking met jouw experts, blogs, artikelen, video's, animaties, infographics en social media posts die jou zichtbaar maken als thought leader op jouw vakgebied.

Bedrijfsjournalist inhuren voor goede contentmarketing

Natuurlijk beginnen bedrijfsjournalistiek en contentmarketing met een goede redactie- of bladformule. Reputations kan je daarmee helpen. Het inrichten van een webredactie voor het uitvoeren van je contentmarketing-strategie is vers twee. Het kan moeilijk zijn om intern genoeg creatief talent te verzamelen voor een webredactie. En ook al is dat er wel, dan zijn dat vaak mensen die het 'erbij' moeten doen en krijg je niet de continuïteit die je nodig hebt voor succesvolle contentmarketing. Een bedrijfsjournalist inhuren of je redactie helemaal uitbesteden is dan een goede optie.

Een bedrijfsjournalist laat jouw kennis tot zijn recht komen

Jouw experts zijn inhoudelijk sterk, maar zijn geen schrijvers of mediamakers. Door een ingehuurde bedrijfsjournalist te koppelen aan jouw inhoudelijke toppers maken we content die én inhoudelijk sterk is, én goed scoort online. Door deze content op maat te maken voor jouw doelgroepen weten we mensen aan te spreken en tot actie aan te zetten.

Bedrijfsjournalisten inhuren of webredactie uitbesteden?

Reputations verzorgt volledige of gedeeltelijke outsourcing van bedrijfsjournalistiek, contentcreatie, social media en marketingcampagnes. Met bedrijfsjournalisten, videomakers en vormgevers die jouw organisatie en producten net zo goed kennen als je eigen mensen. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden van het inhuren van goede bedrijfsjournalistiek voor jouw organisatie.

Wij maken content & campagnes onder meer voor:

Wil je weten of Reputations ook jou kan helpen?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek waarin we de mogelijkheden voor je op een rijtje zetten.

© 2019 Reputations Content & Campagnes BV