Reputations is gespecialiseerd in bedrijfsjournalistiek voor kennisgedreven bedrijven. Contentmarketing met bedrijfsjournalistiek geeft je de kans om je kennis te gebruiken voor het opbouwen van waardevolle klantrelaties. Heb je niet de mankracht? Dan helpt een bedrijfsjournalistiek bureau je om je contentmarketing tot een succes te maken.

Onze bedrijfsjournalisten maken, in samenwerking met jouw experts, blogs, artikelen, video's, animaties, infographics en social media posts die jou zichtbaar maken als thought leader op jouw vakgebied.

Bedrijfsjournalistiek bureau voor contentmarketing

Natuurlijk beginnen bedrijfsjournalistiek en contentmarketing met een goede redactie- of bladformule en strategie. Een bedrijfsjournalistiek bureau als Reputations kan je daarmee helpen. Het kan ook moeilijk zijn om intern genoeg creatief talent te verzamelen voor een goede uitvoering van de strategie. En is dat er wel, dan zijn dat vaak mensen die het 'erbij' moeten doen en krijg je niet de continuïteit die je nodig hebt voor succesvolle contentmarketing. Je contentmarketing uitbesteden aan een bedrijfsjournalistiek bureau is dan een goede optie.

Bedrijfsjournalistiek laat jouw kennis tot zijn recht komen

Jouw experts zijn inhoudelijk sterk, maar zijn geen schrijvers of mediamakers. Door jouw inhoudelijke toppers te laten samenwerken met een bedrijfsjournalistiek bureau maak je content die inhoudelijk sterk is en het ook goed doet online. Door deze content op maat te maken voor jouw doelgroepen weten we mensen aan te spreken en tot actie aan te zetten. En dan blijkt dat Reputations meer kan dan bedrijfsjournalistiek. Om je contentmarketing-machine compleet te maken zetten we social media-advertenties en marketing automation in om meer mensen te bereiken en van lezers en kijkers klanten te maken.

Over Reputations

Reputations verzorgt volledige of gedeeltelijke outsourcing van bedrijfsjournalistiek, contentcreatie, social media en marketingcampagnes. Met bedrijfsjournalisten, videomakers en vormgevers die jouw organisatie en producten net zo goed kennen als je eigen mensen. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden van het inhuren van goede bedrijfsjournalistiek voor jouw organisatie.

Bij Reputations zijn we ervan overtuigd dat inspiratie de basis is voor een goede klantrelatie. Vanuit inspiratie en creativiteit geven we vorm aan de bedrijfsjournalistiek voor jouw organisatie en jouw merk. We ontwikkelen en implementeren communicatiestrategieën en onderscheidende concepten voor contentmarketing. Daarvoor werken we met een team van specialisten dat een unieke combinatie biedt van communicatiestrategie, journalistiek, online en inbound marketing en verbeeldingskracht. Ons hechte team voelt zich zeer betrokken bij het wel en wee van onze opdrachtgevers. We zijn dan ook heel trots op de vele loyale klanten die onze mensen al jarenlang beschouwen als eigen collega's.

Deel dit artikel:

peacocks eye logo

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Hoe kunnen we je helpen?
Stel hier je vraag en ontvang spoedig een antwoord.

Reputations werkt voor ambitieuze bedrijven en instellingen.

Zowel business to consumer als business to business. We hebben specifieke expertise op het gebied van arbeidsmarkt, financiële dienstverlening, industrie en techniek, zakelijke dienstverlening en zorg en welzijn. Bekijk onze cases »

ref abn amro verzekeningenref adgref ahrmaref aragref blue sky groupref boer en croonref cardanoref centraal beheerref czref douwe egbertsref epcref fbtoref friesland campinaref interpolisref jb systemsref kvkref laurensref liandonref oxxioref politie academieref rabobankref roc rivorref schiphol real estateref skjref snbref start peopleref teslinref tsnref univeref usg profsref vodw

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Reputations kan je helpen bij:

x
Digitale nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief, Peacock’s Eye, en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.