Reputations is gespecialiseerd in bedrijfsjournalistiek voor kennisgedreven bedrijven. Contentmarketing met bedrijfsjournalistiek geeft je de kans om je kennis te gebruiken voor het opbouwen van waardevolle klantrelaties. Heb je niet de mankracht? Dan helpt een bedrijfsjournalistiek bureau je om je contentmarketing tot een succes te maken.

Onze bedrijfsjournalisten maken, in samenwerking met jouw experts, blogs, artikelen, video's, animaties, infographics en social media posts die jou zichtbaar maken als thought leader op jouw vakgebied.

Bedrijfsjournalistiek bureau voor contentmarketing

Natuurlijk beginnen bedrijfsjournalistiek en contentmarketing met een goede redactie- of bladformule en strategie. Een bedrijfsjournalistiek bureau als Reputations kan je daarmee helpen. Het kan ook moeilijk zijn om intern genoeg creatief talent te verzamelen voor een goede uitvoering van de strategie. En is dat er wel, dan zijn dat vaak mensen die het 'erbij' moeten doen en krijg je niet de continuïteit die je nodig hebt voor succesvolle contentmarketing. Je contentmarketing uitbesteden aan een bedrijfsjournalistiek bureau is dan een goede optie.

Bedrijfsjournalistiek laat jouw kennis tot zijn recht komen

Jouw experts zijn inhoudelijk sterk, maar zijn geen schrijvers of mediamakers. Door jouw inhoudelijke toppers te laten samenwerken met een bedrijfsjournalistiek bureau maak je content die inhoudelijk sterk is en het ook goed doet online. Door deze content op maat te maken voor jouw doelgroepen weten we mensen aan te spreken en tot actie aan te zetten. En dan blijkt dat Reputations meer kan dan bedrijfsjournalistiek. Om je contentmarketing-machine compleet te maken zetten we social media-advertenties en marketing automation in om meer mensen te bereiken en van lezers en kijkers klanten te maken.

Wij maken content & campagnes onder meer voor:

Wil je weten of Reputations ook jou kan helpen?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek waarin we de mogelijkheden voor je op een rijtje zetten.

┬ę 2019 Reputations Content & Campagnes BV