Imagine, a Cardano Magazine

Created: 21 juni 2017
Rate this article (0 Vote)
Category: Contentmarketing
Hits: 236
Last Updated: 05 september 2017

1706 blog cardano mark willemse

“We zijn een relatief kleine speler in een zeer complexe markt waarin we bekend staan om onze afwijkende visie” stelt commercieel directeur Mark Willemse van riskmanager Cardano. “Wij willen ons met hoogwaardige, maar toegankelijke content onderscheiden en onze missie om pensioenvermogens verantwoorder te beleggen realiseren.”

Reputations ontwikkelde voor Cardano een contentstrategie en werkte die uit naar het crossmediale contentplatform Imagine. Een dedicated team van redacteuren en online contentmarketeers vernieuwt en distribueert wekelijks de content. Het platform is voorzien van marketing automation software van Hubspot, zodat lezers volledig op maat kunnen worden bediend.

Cardano overwoog aanvankelijk om zelf specialisten in dienst te nemen. Niet in het minst omdat ze actief zijn in een complex vakgebied en veel kennis van finance vereist is. Tegelijkertijd is het doel van Cardano om zijn boodschap helder te verwoorden, zonder te vervallen in financieel-technische verhandelingen. Reputations bleek aan beide eisen te kunnen voldoen.

Mark Willemse: “We hebben voor Reputations gekozen omdat ze heel snel tot de kern van Cardano kwamen. Ze begrijpen onze purpose heel goed én kunnen deze ook nog eens heel helder en toegankelijk verwoorden en verbeelden. Hun journalistieke werkwijze en kennis van inbound marketing gaven voor ons de doorslag.”

Bekijk de promo

 

Meer info over contentmarketing »

* voor de vormgeving van de hard copy van Imagine werken we samen met The Crazy Ones

About The Author

peacocks eye logo

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Lees onze artikelen

Laat je inspireren door Reputations

We komen graag bij je langs of nodigen je bij ons uit op Landgoed Leusderend.
Vul je gegevens in of bel direct met Jos Frijters of Fred van Schaik, (033) 720 09 79.

Reputations werkt voor ambitieuze bedrijven en instellingen.

Zowel business to consumer als business to business. We hebben specifieke expertise op het gebied van financiële en zakelijke dienstverlening, de arbeidsmarkt en de publieke sector.

ref abn amroref adgref ahrmaref aragref blue sky groupref boer en croonref cardanoref centraal beheerref czref douwe egbertsref epcref fbtoref friesland campinaref interpolisref jb systemsref kvkref laurensref liandonref nibcref oxxioref politie academieref rabobankref roc rivorref schipholref skjref snbref start peopleref teslinref tsnref univeref usg peopleref vodw

Bewaren

Bewaren

Bewaren