Van marketeers naar Business Transformers

De naam VODW wordt al tientallen jaren in één adem genoemd met marketing. Volledig in lijn met de leidende positie die het bureau in het vakgebied heeft verworven. Maar de vlag dekt de lading niet meer.

“Onze missie is om bedrijven te helpen om te innoveren en te versnellen. Dat beperkt zich al lang niet meer tot doorwrocht strategisch marketingadvies”, stelt Patrick Ruijs, managing partner van VODW. “We hebben ons ontwikkeld naar een volwaardig partner in klantgerichte innovatie en transformatie voor grote ondernemingen. Dat vereist continue verbreding en ontwikkeling van nieuwe competenties.”  

Bij VODW werken naast de bekende strategy consultants tegenwoordig dan ook tientallen data scientists, marketingtechnologie-consultants, designers, changemanagers en interim professionals. Die combinatie van competenties maakt dat VODW zich écht onderscheidt in de adviesmarkt.

Maar als je zo lang synoniem bent geweest met ‘marketing’, zit dat een beetje in de weg bij het communiceren van je propositie. Samen met Reputations werkt VODW aan het fijnslijpen van het eigen verhaal. Met behoud van de roots: VODW is al bijna vijfendertig jaar de vertrouwde partner van grote bedrijven bij vraagstukken rondom marketingstrategie en commercieel beleid. Maar met een accent op het vernieuwende: ‘marketing’ is vervangen door de pay-off Business Transformers.

VODW vertelt het vernieuwde verhaal zelfbewust, met een beetje hulp van Reputations. Bijvoorbeeld met deze paginagrote advertentie in het FD.

blog 1706 vodw fd

Reputations is sinds de oprichting in 2011 in-house bij VODW gevestigd. We werken intensief samen voor verschillende opdrachtgevers. Onder meer de nieuwe pay-off en deze FD-advertentie zijn door ons ontwikkeld.

Meer info over positionering »

Over de auteur

Jos Frijters

Jos Frijters

E-mail: j.frijters@reputations.nl
Met meer dan 25 jaar ervaring als journalist, communicatiestrateeg en directielid bij grote ondernemingen, weet Jos als geen ander hoe impactvolle communicatie bijdraagt aan de succesvolle realisatie van een strategie.
Deel dit artikel:

peacocks eye logo

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Hoe kunnen we je helpen?
Stel hier je vraag en ontvang spoedig een antwoord.

Reputations werkt voor ambitieuze bedrijven en instellingen.

Zowel business to consumer als business to business. We hebben specifieke expertise op het gebied van arbeidsmarkt, financiële dienstverlening, industrie en techniek, zakelijke dienstverlening en zorg en welzijn. Bekijk onze cases »

Reputations kan je helpen bij: