Wat heeft een Zwitsers zakmes met contentmarketing te maken?

Wat heeft een Zwitsers zakmes met contentmarketing te maken?

Bij Reputations zien we het zakmes als een symbool voor de verschillende competenties die nodig zijn om op een hoog niveau contentmarketing uit te voeren. Sommige van de handige tools uit het mes heb je heel vaak nodig, andere maar af en toe, maar ze zijn wél essentieel en je moet ze direct bij de hand hebben als het nodig is. Dit inzicht vormt de basis van onze kostenefficiënte oplossing.

In deze animatie leggen we uit hoe het werkt.

Een heel team voor de prijs van 1 fte

Wij detacheren niet één contentmarketeer, maar formeren speciaal voor jou een dedicated team van specialisten die jouw business door en door kennen. We bieden onze oplossingen op basis van aantrekkelijke abonnementen op maat. Je weet daardoor ook financieel precies waar je aan toe bent. In de meeste gevallen ben je hiermee niet duurder uit dan met een eigen medewerker, terwijl je verzekerd bent van continuïteit en kwaliteit.

Interesse in onze aanpak? Bel 033 - 432 63 65 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Over de auteur

Fred van Schaik

Fred van Schaik

E-mail: f.vanschaik@reputations.nl
Fred leidt het kernteam van Reputations en is verantwoordelijk voor de hele operatie. Hij is een baken van rust in onze organisatie, heeft overzicht over alle projecten en zorgt ervoor dat deadlines worden gehaald.
Deel dit artikel:

peacocks eye logo

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Hoe kunnen we je helpen?
Stel hier je vraag en ontvang spoedig een antwoord.

Reputations werkt voor ambitieuze bedrijven en instellingen.

Zowel business to consumer als business to business. We hebben specifieke expertise op het gebied van arbeidsmarkt, financiële dienstverlening, industrie en techniek, zakelijke dienstverlening en zorg en welzijn. Bekijk onze cases »

ref abn amro verzekeningenref adgref ahrmaref aragref blue sky groupref boer en croonref cardanoref centraal beheerref czref douwe egbertsref epcref fbtoref friesland campinaref interpolisref jb systemsref kvkref laurensref liandonref oxxioref politie academieref rabobankref roc rivorref schiphol real estateref skjref snbref start peopleref teslinref tsnref univeref usg profsref vodw

Bewaren

Bewaren

Bewaren

x
Digitale nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief, Peacock’s Eye, en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.