Reputations levert branded content voor bedrijven die veel inhoudelijke kennis in huis hebben. Met de inzet van branded content en journalistiek in je communicatie kun je niet alleen je kennis gebruiken voor het opbouwen van klantrelaties, maar je doelgroep ook meenemen in het verhaal van je bedrijf.

Branded content en journalistiek zijn in contentmarketing een uitstekende combinatie. Als je alleen maar vertelt hoe geweldig je bent of het alleen maar hebt over je eigen bedrijf, haken mensen af. Daarom heb je een journalistieke visie nodig op de wereld waar jouw lezers en klanten in leven. Want uiteindelijk willen zij vooral antwoorden op de vragen waar zij mee zitten. Maar branded content is wel belangrijk. Je wilt tenslotte dat mensen jou als een autoriteit gaan zien. Daarvoor moet je ook je merk laten zien.

Branded content en journalistiek: zo vertel je jouw verhaal

Het vertellen van verhalen is de manier waarop mensen van nature met elkaar communiceren. Journalisten weten dat en werken ook op die manier. Zo weten ze iedere dag weer mensen te boeien met de verhalen die ze maken, in tekst, audio en video. Door journalistieke branded content kan ook een bedrijf langere tijd de aandacht van een zorgvuldig geselecteerde doelgroep vasthouden. Mensen reageren nou eenmaal beter op een goed verteld, journalistiek verhaal dan op reclameteksten. Het vraagt wel dat je eerst goed nadenkt over wat het verhaal van je bedrijf eigenlijk is. Wie willen we bereiken? En wat kunnen we betekenen voor die mensen? Welke emotie past bij ons product en welke vragen leven er in de markt? Reputations kan je helpen dat uit te werken in een strategie die branded content en journalistiek met elkaar combineert.

Branded content en bedrijfsjournalistiek uitbesteden

Wij hebben veel ervaring met de uitvoering van contentmarketing binnen allerlei verschillende bedrijven. We helpen je dus om te zorgen dat jouw verhaal op een creatieve manier verteld wordt. We zorgen ook, bijvoorbeeld door de inzet van sociale media en e-mailmarketing, dat zoveel mogelijk mensen in jouw doelgroep je verhaal te horen en te zien krijgen. Reputations verzorgt volledige of gedeeltelijke outsourcing van communicatie, storytelling, bedrijfsjournalistiek, contentcreatie, socialmediamanagement en marketingcampagnes. Met professionals die jouw organisatie en producten net zo goed kennen als je eigen mensen. En met de zekerheid van continuïteit en kwaliteit. Ook bieden we interim professionals voor tijdelijke opdrachten. Neem gerust contact met ons op voor alle mogelijkheden voor jouw organisatie.

Over Reputations

Bij Reputations zijn we ervan overtuigd dat een goed, journalistiek verhaal de basis is voor goede contentmarketing en vruchtbare klantrelaties. Vanuit inspiratie en creativiteit geven we vorm aan (bedrijfs)journalistiek en storytelling voor jouw merk en jouw organisatie. Daarvoor werken we met een team van specialisten dat een unieke combinatie biedt van communicatiestrategie, journalistiek, online en inbound marketing en verbeeldingskracht. We zijn dan ook heel trots op de vele loyale klanten die onze mensen al jarenlang beschouwen als eigen collega's.

Deel dit artikel:

peacocks eye logo

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Hoe kunnen we je helpen?
Stel hier je vraag en ontvang spoedig een antwoord.

Reputations werkt voor ambitieuze bedrijven en instellingen.

Zowel business to consumer als business to business. We hebben specifieke expertise op het gebied van arbeidsmarkt, financiële dienstverlening, industrie en techniek, zakelijke dienstverlening en zorg en welzijn. Bekijk onze cases »

ref abn amro verzekeningenref adgref ahrmaref aragref blue sky groupref boer en croonref cardanoref centraal beheerref czref douwe egbertsref epcref fbtoref friesland campinaref interpolisref jb systemsref kvkref laurensref liandonref oxxioref politie academieref rabobankref roc rivorref schiphol real estateref skjref snbref start peopleref teslinref tsnref univeref usg profsref vodw

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Reputations kan je helpen bij:

x
Digitale nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief, Peacock’s Eye, en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.