Bij het delen van het verhaal van onze organisatie denken we vaak aan tekst: blogs, e-books, social media updates…  En tekst is inderdaad heel goed om kennis over te brengen. Maar vaak werkt video beter, zeker als branded content. Video brengt namelijk niet alleen informatie, maar ook gevoel heel goed over.

Wil je mensen niet alleen informeren, maar ook emotioneel raken? Dan is het een goed idee om online video in te zetten. Met branded video content zorg je dat mensen je merk zien en herkennen, terwijl je ze ook van relevante informatie voorziet. Het vertellen van je verhaal in branded video content spreekt niet alleen de ratio van je doelgroep aan, maar ook de emotie. En emotie is wat mensen aanzet om in actie te komen.

Branded video content: wat is jouw verhaal?

Het maken en inzetten van dit soort content vraagt wel dat je eerst goed nadenkt over wat het verhaal van je bedrijf eigenlijk is. Wie willen we bereiken? En wat kunnen we betekenen voor die mensen? Welke emotie past bij ons product en welke vragen leven er in de markt? Reputations kan je helpen dat uit te werken in een strategie voor branded content en storytelling. Wij hebben veel ervaring met het maken van branded content en het uitvoeren contentmarketing binnen allerlei bedrijven. We helpen je dus om te zorgen dat jouw verhaal op een creatieve manier verteld wordt, in video en op andere manieren. We zorgen ook, bijvoorbeeld door de inzet van sociale media en e-mailmarketing, dat zoveel mogelijk mensen in jouw doelgroep je verhaal te horen en te zien krijgen.

Over Reputations

Bij Reputations zijn we ervan overtuigd dat een goed, journalistiek verhaal de basis is voor goede contentmarketing en vruchtbare klantrelaties. Vanuit inspiratie en creativiteit geven we vorm aan (bedrijfs)journalistiek en storytelling voor jouw merk en jouw organisatie. Daarvoor werken we met een team van specialisten dat een unieke combinatie biedt van communicatiestrategie, journalistiek, online en inbound marketing en verbeeldingskracht.

We verzorgen volledige of gedeeltelijke outsourcing van contentcreatie, socialmediamanagement en marketingcampagnes. Met professionals die jouw organisatie en producten net zo goed kennen als je eigen mensen. En met de zekerheid van continuïteit en kwaliteit. Ook bieden we interim professionals voor tijdelijke opdrachten. Neem gerust contact met ons op voor alle mogelijkheden voor jouw organisatie. We zijn trots op de vele loyale klanten die onze mensen al jarenlang beschouwen als eigen collega's.

Deel dit artikel:

peacocks eye logo

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Hoe kunnen we je helpen?
Stel hier je vraag en ontvang spoedig een antwoord.

Reputations werkt voor ambitieuze bedrijven en instellingen.

Zowel business to consumer als business to business. We hebben specifieke expertise op het gebied van arbeidsmarkt, financiële dienstverlening, industrie en techniek, zakelijke dienstverlening en zorg en welzijn. Bekijk onze cases »

ref abn amro verzekeningenref adgref ahrmaref aragref blue sky groupref boer en croonref cardanoref centraal beheerref czref douwe egbertsref epcref fbtoref friesland campinaref interpolisref jb systemsref kvkref laurensref liandonref oxxioref politie academieref rabobankref roc rivorref schiphol real estateref skjref snbref start peopleref teslinref tsnref univeref usg profsref vodw

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Reputations kan je helpen bij:

x
Digitale nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief, Peacock’s Eye, en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.