Bij contentmarketing werk je aan een beter beeld van je producten en diensten bij de doelgroepen die voor jou van belang zijn. Als je dat goed doet, stel je de behoeften van je doelgroep voorop en komt jouw branding op de tweede plaats. Je werkt dan als een uitgever, met een echte redactieformule. Dat is branded journalism.

Bij branded journalism maak je regelmatig feitelijke, aansprekende verhalen die jouw volgers uitnodigen om te reageren. Hun interesses staan daarbij centraal, maar je merk is daarbij altijd herkenbaar. Transparantie over wie de content maakt en publiceert is ontzettend belangrijk voor je geloofwaardigheid.

Branded journalism: verspreid jouw boodschap

Branded journalism levert je, mits goed uitgevoerd, een schare trouwe fans op die je helpt om je boodschap verder te verspreiden. Ook kun je branded journalism, bijvoorbeeld met behulp van marketing automation, gebruiken om nieuwe klanten te werven. Reputations bedenkt en implementeert concepten voor branded journalism voor bedrijven die veel inhoudelijke kennis in huis hebben. Vanuit een journalistieke visie werken we samen met jouw mensen aan content die jou aandacht oplevert en mensen bindt aan jouw merk.

Uitbesteden?

Wij hebben veel ervaring met de uitvoering van contentmarketing binnen allerlei verschillende bedrijven. We helpen je dus om te zorgen dat jouw verhaal op een creatieve manier verteld wordt. We zorgen ook, bijvoorbeeld door de inzet van sociale media en e-mailmarketing, dat zoveel mogelijk mensen in jouw doelgroep je verhaal te horen en te zien krijgen. Reputations verzorgt volledige of gedeeltelijke outsourcing van communicatie, branded journalism, bedrijfsjournalistiek, contentcreatie, socialmediamanagement en marketingcampagnes. Met professionals die jouw organisatie en producten net zo goed kennen als je eigen mensen. En met de zekerheid van continuïteit en kwaliteit. Ook bieden we interim professionals voor tijdelijke opdrachten. Neem gerust contact met ons op voor alle mogelijkheden voor jouw organisatie.

Wij maken content & campagnes

Wij helpen bedrijven en instellingen bij het realiseren van hun strategische doelstellingen. Dat kunnen commerciële doelen zijn, maar we ontwikkelen ook graag transparante en begrijpelijke content voor instellingen met een publieke taak. We hebben specifieke expertise op het gebied van arbeidsmarkt, financiële dienstverlening, industrie en techniek, zakelijke dienstverlening en zorg en welzijn. Wij denken én doen onder meer voor:

Hoe kunnen wij je helpen?

© 2019 Reputations Content & Campagnes BV