Cardano IMAGINE. A different perspective

Met de pensioen-inleg van hardwerkende mensen mag je niet speculeren op basis van stochastische en wiskundige modellen. Want de historie leert dat die nooit uitkomen, stelt Cardano. Daarom propageert deze riskmanager een vernieuwende beleggingsstrategie die standhoudt in verschillende extreme scenario’s en anticipeert op onvoorspelbaar menselijk gedrag.

Bekroond
Klant | Cardano

Disciplines | strategie & conceptontwikkeling, bedrijfsjournalistiek, copywriting, online marketing, social media marketing, webdesign, marketing automation, campagnemanagement

 

In nauwe samenwerking met The Crazy Ones (design, beeldgebruik).

Vraag: Cardano kiest ervoor om heel gericht met content een hoger maatschappelijk doel te dienen dan alleen het eigen belang. We richten ons op een relatief kleine doelgroep van professionals, die echter wel nagenoeg het volledige pensioenvermogen van werkend Nederland beheert. Het is Cardano's missie hen te overtuigen dat dit ánders moet. Help ons met het creëren en distribueren van content van hoge kwaliteit die de doelgroep – én in de slipstream hiervan de financiële wereld – inspireert en aan het denken zet. Zorg ervoor dat we hierdoor in contact komen met nieuwe potentiële klanten.

Concept: Met Cardano IMAGINE willen we de doelgroep continu inspireren, fascineren en aan het denken zetten. Niet door het verhaal zelf te vertellen, maar door (inter)nationale kennisleiders aan het woord te laten en door best practices uit andere sectoren te laten zien.

case cardano crossmediaal

case cardano contentportal

case cardano magazine

case cardano whitepaper

Resultaten

  • Door gebruik van HubSpot en de inzet van campagnes significante groei en sterke kwaliteitsverbetering van de database
  • Ruim 1.600 abonnees ontvangen inmiddels de regelmatige updates
  • Ruim 11.000 nieuwe bezoekers tussen september 2017 en september 2018
  • 1.300 downloads van de whitepaper Memento Futuri
  • Hoog bereik, hoge gemiddelde leestijd en waardering magazine

 Oktober 2018

De Cardano IMAGINE portal is bekroond met de Grand Prix Content Marketing.

Hoe kunnen wij je helpen?

© 2019 Reputations Content & Campagnes BV