case

Publieke Aandelen Monitor 2018 online

Klant | Boer&Croon Corporate Finance

Pels Rijcken, The Boston Consulting Group

Disciplines | Strategie, conceptontwikkeling, webdesign, creatie, (eind-)redactie, PR
Middelen | Rapport, onepager website, nieuwsbrief, persbericht, social media posts

De Publieke Aandelen Monitor is een jaarlijks onderzoek waarbij thema’s rondom het Nederlands publiek aandeelhouderschap in kaart worden gebracht. De monitor is een initiatief van Boer & Croon Corporate Finance en kwam in 2015 voor het eerst uit. Inmiddels wordt dit jaarlijkse onderzoek verricht in samenwerking met Pels Rijcken en The Boston Consulting Group.

Al deze experts in corporate finance, juridisch advies en strategische consultancy geloven in het delen van expertise. Dit gezamenlijk onderzoek naar het publieke aandelenbezit is daarvan een voorbeeld. De wijze van digitaal publiceren en het concept werd door Reputations in 2016 ontwikkeld en sindsdien nemen we jaarlijks de launch van het rapport voor onze rekening.

De vraag. De onderzoeksresultaten voor de monitor zijn bekend, maar hoe gaan we dit in een goed leesbaar en mooi opgemaakt rapport ‘verpakken’ en aanbieden? En belangrijker nog: hoe brengen we het onder de aandacht van onze klanten, prospects en de relevante media? Daarbij wél nadrukkelijk rekening houdend met de vernieuwde privacyregelgeving.

Uitwerking. Onze studio maakt van de aangeleverde content een inspirerend digitaal rapport. Deze rapportage wordt online aangeboden via een wervende onepager. Klanten en prospects worden via een digitale nieuwsbrief op het rapport gewezen, en vragen het aan door middel van een formulier. Een persbericht en berichten via de owned social media zorgen voor aanvullende traffic. 

case bccf onepager

case bccf publieke aandelen monitor 2018

case bccf samenwerkende partijen 1

Wil je weten of Reputations ook jou kan helpen?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek waarin we de mogelijkheden voor je op een rijtje zetten.

© 2020 Reputations Content & Campagnes BV