case

Wij Werken Samen

Klant | USG Professionals

Disciplines | Marketingstrategie en conceptontwikkeling, creatie.

Middelen | Corporate story, leidend principe, commercials, animaties, launch event.

USG Professionals wil zich onderscheidend positioneren ten opzichte van bekende, klassieke detacheerders. USG Professionals stelt opdrachtgevers expertise van hoogopgeleide professionals in de vakgebieden legal, finance en marcom ter beschikking. Detacheren is nog slechts één van de diensten, vaker gaat het om maatwerk tegen een fixed fee.

De vraag. Het dilemma van USG Professionals is dat het twee belangrijke doelgroepen heeft: aan de ene kant de opdrachtgevers die zoeken naar een voorspelbare, kosteneffectieve oplossing. Aan de andere kant de professionals die zich willen ontwikkelen in een omgeving die vrijheid en uitdaging biedt. Hoe kunnen we die beloften met elkaar verbinden in één pakkend thema?

USG Professionals. WIJ WERKEN SAMEN.  We gingen op zoek naar het leidend principe USG People. Een inspirerend zinnetje, een verhaal dat richting geeft aan alle marketing- en communicatie en intern gewenst gedrag stimuleert. We noemen het ook wel de bron van inspiratie voor een organisatie. WIj Werken Samen is de optelsom van bestaansrecht, identiteit, drijfveren en toegevoegde waarde.

case usg professionals wij werken samen full

USG wij werken samen

Wil je weten of Reputations ook jou kan helpen?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek waarin we de mogelijkheden voor je op een rijtje zetten.

© 2020 Reputations Content & Campagnes BV