Jouw merk of organisatie wordt voortdurend hoorbaar en zichtbaar besproken door klanten, medewerkers en de media. Wij helpen je zo veel mogelijk je eigen inspirerende, authentieke verhaal onder de aandacht te brengen en in control te blijven. 

Reputatiemanagement – vertel je eigen verhaal

Wij zien de reputatie van als een netwerk van associaties. Wij brengen dat netwerk voor jouw merk of organisatie in kaart en sturen de beeldvorming planmatig in de goede richting. We benadrukken positieve associaties en neutraliseren negatieve associaties met gerichte content en bewijsvoering.

Reputatiemanagement – volg de conversatie

Wij monitoren continu de conversatie over jouw merk of organisatie, nemen waar nodig deel aan de discussie en helpen je om in control te blijven en de conversatie positief te beïnvloeden vanuit je eigen waarden.

Reputatiemanagement – crisiscommunicatie

We zorgen ook voor een goede defensie. Als verkeerde beeldvorming dreigt, bezweren we een mogelijke crisis met adequate, transparante communicatie. We ondersteunen je met position papers, woordvoering en het formuleren van kernboodschappen.

Kernteam reputatiemanagement

jos frijters mton boender mjolanda koopman m

Het kernteam bestaat uit Jos Frijters (communicatiestrateeg), Ton Boender (strateeg mediarelaties) en Jolanda Koopman (social media strateeg).

Interesse in onze aanpak? Bel 033 - 432 63 65 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 

terugleespijl strategie  Terug naar Communicatiestrategie

Bewaren

Bewaren

Deel dit artikel:

 

peacocks eye logo

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Wat kost dat nou?

Reputations werkt voor ambitieuze bedrijven en instellingen.

Zowel business to consumer als business to business. We hebben specifieke expertise op het gebied van arbeidsmarkt, financiële dienstverlening, industrie en techniek, zakelijke dienstverlening en zorg en welzijn. Bekijk onze cases »

Reputations kan je helpen bij: