Door vergaande digitalisering transformeren veel grote bedrijven naar volledig nieuwe organisatiestructuren, waarin technologie en agile werken leidend zijn. Wij  helpen je met communicatie die informeert, inspireert en motiveert die transformatie te versnellen. 

Inspiratie is essentieel bij noodzakelijke verandering

Inspiratie is waarom mensen aan iets beginnen, dat ze in beweging brengt. Veranderen begint daarom met een bevlogen, consistent en herkenbaar verhaal. Een verhaal over de noodzaak van de transformatie, maar ook over de opbrengst ervan voor de organisatie en alle stakeholders.

Verandercommunicatie: het KOE-programma van Reputations

Het KOE-programma van Reputations helpt je ervoor te zorgen dat communicatie over de verandering relevant is voor álle medewerkers in alle lagen van de organisatie. Communicatie die best practises toont en draagvlak creëert, maar die óók adresseert wat nog niet goed gaat. KOE staat voor de Kleinste Organisatorische Eenheid. Vertrekpunt is de afdeling en de individuele medewerker. Wat betekenen deze veranderingen voor ons? Hoe kunnen wij bijdragen aan het gezamenlijke succes?

Kernteam verandercommunicatie

jos frijters mfred van schaik mpeter werkman m

Het kernteam bestaat uit Jos Frijters (communicatiestrateeg), Fred van Schaik (programmamanager) en Peter Werkman (specialist interne digitale communicatie).

Interesse in onze aanpak? Bel 033 - 432 63 65 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 

terugleespijl strategie Terug naar Communicatiestrategie

Deel dit artikel:

 

peacocks eye logo

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Wat kost dat nou?

Reputations werkt voor ambitieuze bedrijven en instellingen.

Zowel business to consumer als business to business. We hebben specifieke expertise op het gebied van arbeidsmarkt, financiële dienstverlening, industrie en techniek, zakelijke dienstverlening en zorg en welzijn. Bekijk onze cases »

Reputations kan je helpen bij: