Wanneer outsourcing?

Outsourcing past goed bij organisaties waarvoor online vindbaarheid en relevantie essentieel is, maar die het lastig vinden specialisten op dit gebied inhoudelijk goed aan te sturen. Volledig uitbesteden aan Reputations waarborgt dat jouw merk of organisatie te allen tijde professioneel online wordt gepresenteerd.

Alsof het je eigen mensen zijn

Wij formeren speciaal voor jouw organisatie een team dat je corporate identity uitdraagt, zoals jij of je vaste eigen medewerkers dat doen. Wij opereren desgewenst onder jouw merknaam en investeren in training en inwerkprogramma’s om identificatie met jouw bedrijf te waarborgen.

Op basis van heldere, meetbare afspraken

Een outsourcingsovereenkomst is gebaseerd op heldere afspraken die worden vastgelegd in onderliggende service level agreements (SLA) met meetbare KPI’s. Bovendien zorgen we altijd voor voldoende capaciteit, er is altijd ingewerkte back-up bij onverwachte uitval.

Inhouse of op onze eigen redactie

De werkzaamheden kunnen inhouse of op onze state-of-the art redactie worden uitgevoerd. Ook een mix hiervan is mogelijk. Uiteraard houden we altijd korte communicatielijnen met de opdrachtgever en waarborgen we in protocollen de fiattering van artikelen door jouw managers vóór publicatie.

Interim opdrachten

Reputations detacheert ook interim professionals voor tijdelijke opdrachten in de functies van online marketeers, webredacteuren, community managers en social media specialisten.

Het Zwitsers zakmes

Wij zien het zakmes als een symbool voor de verschillende competenties die nodig zijn om op een hoog niveau contentmarketing uit te voeren. Sommige van de handige tools heb je vaak nodig, andere maar af en toe, maar je moet ze wél bij de hand hebben als het nodig is. In deze animatie leggen we uit hoe het werkt.

Abonnementen & vaste prijzen

Reputations onderscheidt zich door het aanbieden van services op basis van aantrekkelijke abonnementen op maat. Je werkt met een vast team van specialisten en bent verzekerd van continuïteit en kwaliteit.

Full-service strategie & content

 

Van strategie naar plan

We helpen je bij het bepalen van jouw identiteit en purpose en vertalen die naar een doordacht integraal communicatieplan.  

Van content naar conversie

We maken onderscheidende content en brengen die met creatieve en effectieve campagnes onder de aandacht van jouw publiek.

Kosteneffectieve oplossingen

Met onze standby-formules beschik je altijd over je eigen dedicated team van specialisten, tegen vaste tarieven.

Wij maken content & campagnes

Wij helpen bedrijven en instellingen bij het realiseren van hun strategische doelstellingen. Dat kunnen commerciële doelen zijn, maar we ontwikkelen ook graag transparante en begrijpelijke content voor instellingen met een publieke taak. We hebben specifieke expertise op het gebied van arbeidsmarkt, financiële dienstverlening, industrie en techniek, zakelijke dienstverlening en zorg en welzijn. Wij denken én doen onder meer voor:

Hoe kunnen wij je helpen?

© 2019 Reputations Content & Campagnes BV