Wanneer outsourcing?

Outsourcing past goed bij organisaties waarvoor online vindbaarheid en relevantie essentieel is, maar die het lastig vinden specialisten op dit gebied inhoudelijk goed aan te sturen. Volledig uitbesteden aan Reputations waarborgt dat jouw merk of organisatie te allen tijde professioneel online wordt gepresenteerd.

Alsof het je eigen mensen zijn

Wij formeren speciaal voor jouw organisatie een team dat je corporate identity uitdraagt, zoals jij of je vaste eigen medewerkers dat doen. Wij opereren desgewenst onder jouw merknaam en investeren in training en inwerkprogramma’s om identificatie met jouw bedrijf te waarborgen.

Op basis van heldere, meetbare afspraken

Een outsourcingsovereenkomst is gebaseerd op heldere afspraken die worden vastgelegd in onderliggende service level agreements (SLA) met meetbare KPI’s. Bovendien zorgen we altijd voor voldoende capaciteit, er is altijd ingewerkte back-up bij onverwachte uitval.

Inhouse of op onze eigen redactie

De werkzaamheden kunnen inhouse of op onze state-of-the art redactie worden uitgevoerd. Ook een mix hiervan is mogelijk. Uiteraard houden we altijd korte communicatielijnen met de opdrachtgever en waarborgen we in protocollen de fiattering van artikelen door jouw managers vóór publicatie.

Interim opdrachten

Reputations detacheert ook interim professionals voor tijdelijke opdrachten in de functies van online marketeers, webredacteuren, community managers en social media specialisten.

Het Zwitsers zakmes

Wij zien het zakmes als een symbool voor de verschillende competenties die nodig zijn om op een hoog niveau contentmarketing uit te voeren. Sommige van de handige tools heb je vaak nodig, andere maar af en toe, maar je moet ze wél bij de hand hebben als het nodig is. In deze animatie leggen we uit hoe het werkt.

Abonnementen & vaste prijzen

Reputations onderscheidt zich door het aanbieden van services op basis van aantrekkelijke abonnementen op maat. Je werkt met een vast team van specialisten en bent verzekerd van continuïteit en kwaliteit.

Wij maken content & campagnes onder meer voor:

Wil je weten of Reputations ook jou kan helpen?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek waarin we de mogelijkheden voor je op een rijtje zetten.

© 2020 Reputations Content & Campagnes BV