Bij Reputations zijn we gespecialiseerd in contentmarketing voor kennisintensieve organisaties. Denk daarbij aan financiële dienstverleners, advocatuur en notariaat, consultancy, ICT en technologie.

complexe content illu black

Content op het niveau van FD, NRC of Nieuwsuur

We maken het verschil met onze ambachtelijke, journalistieke werkwijze. Onze bedrijfsjournalisten zijn getraind in het doorgronden van complexe materie en weten die, door de juiste vragen te stellen, helder te verwoorden in toegankelijke, maar feitelijk goed onderbouwde artikelen en videoreportages. Wij nemen het kennisniveau van de geïnteresseerde, gemiddelde klant als uitgangspunt en schrijven een artikel zoals de NRC of het FD dat zou doen of we maken een videoreportage die in een actualiteitenrubriek op TV zou kunnen worden uitgezonden.

Dus niet experts die schrijven voor experts…

Daarmee onderscheidt die content zich van die van concurrenten. Want we zien heel vaak dat content van kennisgedreven organisaties, zeker als het om B-to-B-communicatie gaat, veel te abstract en technisch is. Experts schrijven voor andere experts, maar niet voor de klant bij wie je je wil profileren.

Kennis van jouw vakgebied en specialisme

Wij combineren het journalistieke met kennis van het vakgebied en specialisme van jouw organisatie. Als je kiest voor een vast partnership, formeren we een dedicated team voor jouw organisatie. We verdiepen ons niet alleen in jouw specifieke dienstverlening, maar vooral ook in de cultuur en visie en de tone-of-voice waarmee je wil communiceren. Zo voelt ons team als jouw eigen team. 

We profileren jouw experts met ghostwriting

Daarnaast helpen we de toonaangevende experts uit jouw organisatie om zich persoonlijk te positioneren als thought leader op hun vakgebied. Drukke agenda’s en de waan van de dag staan het schrijven van eigen artikelen vaak in de weg. Onze ‘ghostwriters’ schrijven columns, blogs en essays op basis van interviews uit naam van de professional. Dit kost de expert veel minder tijd. Ook hier kiezen we voor vaste ghostwriters om consistentie en een vlot proces te waarborgen.

We zorgen dat jouw content wordt gelezen en gevonden

Via gerichte crossmediale campagnes brengen we de content onder de aandacht van jouw doelgroepen en verleiden we ze tot interactie en engagement. Dit doen we met slimme marketing automation tools en continue data-analyse om je bereik te optimaliseren. Uiteindelijk doe je immers aan contentmarketing om je bekendheid te vergroten, je positionering aan te scherpen en nieuwe klanten aan te trekken.

Wil je weten of Reputations ook jou kan helpen?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek waarin we de mogelijkheden voor je op een rijtje zetten.

© 2019 Reputations Content & Campagnes BV