Met inbound
recruitment
win je de
war for talent

De krapte op de arbeidsmarkt neemt exponentieel toe. De war for talent woedt al lang niet meer exclusief in sectoren als ICT en techniek en verspreidt zich als een olievlek. In de bouw en de zorg is tegelijk een war for vaklui bezig. Oorlogen die je niet wint met het online zetten van vacatureteksten, maar met goede inbound recruitment. Content4Recruitment helpt je een relatie opbouwen met potentiële kandidaten en hen te verleiden bij je te solliciteren.

De stap van je ‘werken bij’-pagina naar een sollicitatie is groot. Te groot. Je lokt een kandidaat er misschien naartoe met een vacature, een LinkedIn-bericht of een telefoontje van een recruiter. Maar jouw potential is op zoek naar zekerheid en vertrouwen en twijfelt…

…en je vacature is alweer vergeten

En dan komt de volgende aanbieding alweer binnen. Vergeten is jouw vacature. Om potentials met schaarse profielen aan je te binden heb je een manier nodig om ze al veel eerder in hun digitale reis te vinden.

Download brochure

content 4 recruitment brochureWil je meer weten over arbeidsmarktcommunicatie anno nu?  Lees meer over inbound recruitment in onze brochure »

  • Meer dan 20 jaar ervaring in inbound, recruitment, arbeidsmarktcommunicatie en contentmarketing
  • Geautomatiseerde campagnes brengen jou in contact met de kandidaten die je zoekt
  • Bereik jouw schaarse talenten voordat ze op de markt komen
  • 'Werken bij'-content die echt werkt en die kandidaten bindt aan je bedrijf. Dat geeft jou de kans om ze te identificeren en met ze in gesprek te komen. Zo praten je recuiters niet met onbekenden, maar met fans 
  • Geautomatiseerd, kosteneffectief en low maintenance 

Content4Recruitment ontwerpt inbound recruitmentfunnels die potentiële kandidaten verleiden om contact met jou te houden. We bieden ze relevante, interessante content die ze bindt aan je bedrijf. Dat geeft jou de kans om ze te identificeren en met ze in gesprek te komen. Zo praten je recruiters niet met onbekenden, maar met fans.
 

reputations model deskreputations model tabreputations model tel

Na een eerste investering in content en inrichting kun je onze campagnes makkelijk zelf beheren. Zo kan jouw inbound recruitment-campagne voor langere tijd kosteneffectief een constante stroom geschikte sollicitanten opleveren.

Continu of korte intensieve campagnes

Content4Recruitment kan worden ingezet voor continue werving, maar ook voor kortdurende intensieve campagnes voor de werving van grotere aantallen nieuwe medewerkers. Met data-analyse en growth hacking optimaliseren we steeds het effect. Indien gewenst leveren we ook recruiters voor de eerste selectie(s).

case vodw data science talent

We pasten Content4Recruitment al succesvol toe voor o.a. VODW en voor USG Professionals.

case think big 4 yourself

 

 

 

Interesse in onze aanpak?
Bel 033 - 432 63 65 of mail met Jos.