• Blogs zorgen voor meer bezoekers op je website, en geven je de kans meer sales leads te verzamelen
  • Content is de brandstof voor social media
  • Waardevolle content verhoogt engagement en merkloyaliteit

Met contentmarketing doe je aan sales door te werken aan je reputatie

Het doel is dat de markt jou erkent als expert die het vakgebied kent, de behoeften van de klanten begrijpt en antwoorden heeft op ontwikkelingen en knelpunten in de branche. Je expertise is het onderscheidend vermogen en de toegevoegde waarde van het bedrijf. Daarmee ‘laad’ je je merk en bind je mensen aan je, al voordat ze aankoopbeslissingen gaan nemen. Juist daarom is deze vorm van branding substantiëler dan traditionele marketing: je bent al met je potentiële klanten in gesprek voordat de concurrentie ze als klant herkent.

Wij bieden full-service contentmarketing; we hebben alle disciplines in huis

  • Creatieven en designers
  • Contentmarketeers en -managers
  • PR-adviseurs en social media specialisten
  • Filmers en graphic motiondesigners
  • UX-designers en webdevelopers
  • Marketing Automation campaigners
  • Data-analisten

Full-service contentmarketing

Met excellente content versterken we de reputatie
van jouw merk én zorgen we voor groei van de omzet.

Strategie

In de strategie bepalen we de essentie van het verhaal dat je over je merk wil vertellen en welke doelen je ermee wil bereiken. Wie zijn je doelgroepen? Welke content vinden zij relevant en op welk moment in de customer journey? Met een ‘bladformule’ zorgen we voor thematische ordening en herkenbaarheid.

Content

Je publiek is marketing wise en laat zich niet verleiden met gratuite verkooppraatjes. Je content moet onderscheidend en inspirerend zijn. Of het nu een artikel, whitepaper, video, animatie of graphic is. Onze journalistieke aanpak maakt het verschil.

Distributie

We zorgen ervoor dat jouw content gelezen wordt door jouw doelgroepen via jouw eigen kanalen, online platforms en social media. In veel gevallen gebruiken we marketing automation-tools, zoals Hubspot, om met content een relatie op te bouwen of te versterken met jouw relaties.

Conversie

Content maken is natuurlijk geen doel, maar een middel om je doelstellingen te realiseren. We richten contentfunnels in die jou helpen maximale resultaten te halen. We optimaliseren voortdurend op basis van data-analyse en growth hacking.

Meer over contentmarketing

Wij maken content & campagnes

Wij werken voor bedrijven en instellingen voor wie content van essentieel belang is om hun doelstellingen te realiseren. Dat kunnen commerciële doelen zijn, maar we helpen ook graag mee aan transparante en begrijpelijke content voor instellingen met een publieke taak. Zowel business to consumer als business to business. We hebben specifieke expertise op het gebied van arbeidsmarkt, financiële dienstverlening, industrie en techniek, zakelijke dienstverlening en zorg en welzijn. Wij werken onder meer voor:

Hoe kunnen wij je helpen?

© 2018 Reputations Content & Campagnes BV