Reputations is gespecialiseerd in contentmarketing voor kennisgedreven bedrijven. Contentmarketing geeft je de kans om je kennis te gebruiken voor het opbouwen van waardevolle klantrelaties.

Jouw experts maken samen met onze specialisten blogs, artikelen, video’s, animaties, infographics en social media posts die jou zichtbaar maken als thought leader op jouw vakgebied.

De basis van contentmarketing: een bladformule

Het maken van een plan voor contentmarketing is niet zo heel moeilijk. Op het internet staan genoeg templates voor KPI-planningen, contentkalenders, persona's, etc. En die zijn ook heel nuttig. Alleen, om je echt te onderscheiden heb je ook een creatief concept nodig dat mensen verleidt, boeit en bindt aan je merk. Een krachtige, onderscheidende positionering. Een inspirerend leidend principe dat het verhaal van jouw merk of organisatie duidelijk laat zien. Wij maken zo'n concept voor contentmarketing meestal in de vorm van een bladformule.

Uitvoering (en resultaat) van contentmarketing

Het implementeren en uitvoeren van je contentmarketing-strategie is vers twee. Wij hebben veel ervaring met de uitvoering van contentmarketing binnen allerlei verschillende organisaties. We helpen je dus om te zorgen dat je contentmachine blijft draaien. En om contentmarketing meer te laten zijn dan alleen maar content maken en publiceren, zetten we marketing automation in. Met deze technologie bouwen we achter de schermen een marketingmachine die jouw sitebezoekers volgt en indeelt in categorieën. Van bezoekers die regelmatig terugkomen bouwen we zo een profiel op. We leren op welke content zij reageren en bieden ze daar dan meer van aan. De beste potentiële klanten geven we door aan je sales-team.

Contentmarketing uitbesteden

Reputations verzorgt volledige of gedeeltelijke outsourcing van contentcreatie, socialmediamanagement en marketingcampagnes. Met professionals die jouw organisatie en producten net zo goed kennen als je eigen mensen. En met de zekerheid van continuïteit en kwaliteit. Ook bieden we interim professionals voor tijdelijke opdrachten. Neem gerust contact met ons op voor alle mogelijkheden voor jouw organisatie.

Wij maken content & campagnes onder meer voor:

Wil je weten of Reputations ook jou kan helpen?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek waarin we de mogelijkheden voor je op een rijtje zetten.

© 2019 Reputations Content & Campagnes BV