Contentmarketing is voor bedrijven met veel kennis de perfecte manier om te werken aan naamsbekendheid, het verzamelen van leads en thought leadership. Maar contentmarketing is ook een vak apart. Reputations beschikt over een groot netwerk van schrijvers, vormgevers, filmmakers en online marketeers. Zo kun je op één plaats al je specialisten voor contentmarketing inhuren.

Onze specialisten en associates maken, in samenwerking met jouw experts, blogs, artikelen, video's, animaties, infographics en social media posts die jouw verhaal vertellen. Zo word je dé expert in jouw vakgebied.

Contentmarketing inhuren: het begint met een plan

Het is verleidelijk om meteen met de uitvoering van contentmarketing te beginnen, maar succesvolle contentmarketing en bedrijfsjournalistiek beginnen met een goede redactie- of bladformule. Wij kunnen je daarmee helpen. Want om je te onderscheiden heb je een creatief concept nodig dat mensen verleidt, boeit en bindt aan je merk. Een krachtige, onderscheidende positionering. Een inspirerend leidend principe dat het verhaal van jouw merk of organisatie duidelijk laat zien.

Als je dat eenmaal hebt, is het zaak om een goedlopende webredactie in te richten. Het kan moeilijk zijn om intern genoeg creatief talent en technische kennis te verzamelen voor een contentmarketingteam. En zijn die er wel, dan zijn dat vaak mensen die het 'erbij' moeten doen en krijg je niet de continuïteit die je nodig hebt voor succesvolle contentmarketing. Een bureau voor contentmarketing inhuren is dan een goede optie.

Laat jouw kennis zien en word een autoriteit

Jouw experts zijn inhoudelijk sterk, maar zijn geen schrijvers of mediamakers. We koppelen een specialist in contentmarketing aan jouw inhoudelijke expert. Zo maken we samen de content die én inhoudelijk sterk is, én goed scoort online. Door deze content op maat te maken voor jouw doelgroepen weten we mensen aan te spreken en tot actie aan te zetten.

Contentmarketing inhuren of webredactie uitbesteden?

Reputations verzorgt volledige of gedeeltelijke outsourcing van contentmarketing, contentcreatie, social media en marketingcampagnes. Met bedrijfsjournalisten, videomakers en vormgevers die jouw organisatie en producten net zo goed kennen als je eigen mensen. Wil je onze specialisten in contentmarketing inhuren? Neem contact met ons op.

Over Reputations

Bij Reputations zijn we ervan overtuigd dat inspiratie de basis is voor een goede klantrelatie. Vanuit inspiratie en creativiteit geven we vorm aan de bedrijfsjournalistiek voor jouw organisatie en jouw merk. We ontwikkelen en implementeren communicatiestrategieën en onderscheidende concepten voor contentmarketing. Daarvoor werken we met een team van specialisten dat een unieke combinatie biedt van communicatiestrategie, journalistiek, online en inbound marketing en verbeeldingskracht. Ons hechte team voelt zich zeer betrokken bij het wel en wee van onze opdrachtgevers. We zijn dan ook heel trots op de vele loyale klanten die onze mensen al jarenlang beschouwen als eigen collega's.

Deel dit artikel:

peacocks eye logo

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Hoe kunnen we je helpen?
Stel hier je vraag en ontvang spoedig een antwoord.

Reputations werkt voor ambitieuze bedrijven en instellingen.

Zowel business to consumer als business to business. We hebben specifieke expertise op het gebied van arbeidsmarkt, financiële dienstverlening, industrie en techniek, zakelijke dienstverlening en zorg en welzijn. Bekijk onze cases »

ref abn amro verzekeningenref adgref ahrmaref aragref blue sky groupref boer en croonref cardanoref centraal beheerref czref douwe egbertsref epcref fbtoref friesland campinaref interpolisref jb systemsref kvkref laurensref liandonref oxxioref politie academieref rabobankref roc rivorref schiphol real estateref skjref snbref start peopleref teslinref tsnref univeref usg profsref vodw

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Reputations kan je helpen bij: