Contentmarketing is voor bedrijven met veel kennis de perfecte manier om te werken aan naamsbekendheid, het verzamelen van leads en thought leadership. Maar contentmarketing is ook een vak apart. Reputations beschikt over een groot netwerk van schrijvers, vormgevers, filmmakers en online marketeers. Zo kun je op één plaats al je specialisten voor contentmarketing inhuren.

Onze specialisten en associates maken, in samenwerking met jouw experts, blogs, artikelen, video's, animaties, infographics en social media posts die jouw verhaal vertellen. Zo word je dé expert in jouw vakgebied.

Contentmarketing inhuren: het begint met een plan

Het is verleidelijk om meteen met de uitvoering van contentmarketing te beginnen, maar succesvolle contentmarketing en bedrijfsjournalistiek beginnen met een goede redactie- of bladformule. Wij kunnen je daarmee helpen. Want om je te onderscheiden heb je een creatief concept nodig dat mensen verleidt, boeit en bindt aan je merk. Een krachtige, onderscheidende positionering. Een inspirerend leidend principe dat het verhaal van jouw merk of organisatie duidelijk laat zien.

Als je dat eenmaal hebt, is het zaak om een goedlopende webredactie in te richten. Het kan moeilijk zijn om intern genoeg creatief talent en technische kennis te verzamelen voor een contentmarketingteam. En zijn die er wel, dan zijn dat vaak mensen die het 'erbij' moeten doen en krijg je niet de continuïteit die je nodig hebt voor succesvolle contentmarketing. Een bureau voor contentmarketing inhuren is dan een goede optie.

Laat jouw kennis zien en word een autoriteit

Jouw experts zijn inhoudelijk sterk, maar zijn geen schrijvers of mediamakers. We koppelen een specialist in contentmarketing aan jouw inhoudelijke expert. Zo maken we samen de content die én inhoudelijk sterk is, én goed scoort online. Door deze content op maat te maken voor jouw doelgroepen weten we mensen aan te spreken en tot actie aan te zetten.

Contentmarketing inhuren of webredactie uitbesteden?

Reputations verzorgt volledige of gedeeltelijke outsourcing van contentmarketing, contentcreatie, social media en marketingcampagnes. Met bedrijfsjournalisten, videomakers en vormgevers die jouw organisatie en producten net zo goed kennen als je eigen mensen. Wil je onze specialisten in contentmarketing inhuren? Neem contact met ons op.

Wij maken content & campagnes

Wij helpen bedrijven en instellingen bij het realiseren van hun strategische doelstellingen. Dat kunnen commerciële doelen zijn, maar we ontwikkelen ook graag transparante en begrijpelijke content voor instellingen met een publieke taak. We hebben specifieke expertise op het gebied van arbeidsmarkt, financiële dienstverlening, industrie en techniek, zakelijke dienstverlening en zorg en welzijn. Wij denken én doen onder meer voor:

Hoe kunnen wij je helpen?

© 2018 Reputations Content & Campagnes BV