Wanneer outsourcing?

Outsourcing past goed bij organisaties waarvoor online vindbaarheid en relevantie essentieel is, maar die het lastig vinden specialisten op dit gebied inhoudelijk goed aan te sturen. Volledig uitbesteden aan Reputations waarborgt dat jouw merk of organisatie te allen tijde professioneel online wordt gepresenteerd.

Alsof het je eigen mensen zijn

Wij formeren speciaal voor jouw organisatie een team dat je corporate identity uitdraagt, zoals jij of je vaste eigen medewerkers dat doen. Wij opereren desgewenst onder jouw merknaam en investeren in training en inwerkprogramma’s om identificatie met jouw bedrijf te waarborgen.

Op basis van heldere, meetbare afspraken

Een outsourcingsovereenkomst is gebaseerd op heldere afspraken die worden vastgelegd in onderliggende service level agreements (SLA) met meetbare KPI’s. Bovendien zorgen we altijd voor voldoende capaciteit, er is altijd ingewerkte back-up bij onverwachte uitval.

Inhouse of op onze eigen redactie

De werkzaamheden kunnen bij inhouse of op onze state-of-the art redactie worden uitgevoerd. Ook een mix hiervan is mogelijk. Uiteraard houden we altijd korte communicatielijnen met de opdrachtgever en waarborgen we in protocollen de fiattering van artikelen door jouw managers vóór publicatie.

Interim opdrachten

Reputations detacheert ook interim professionals voor tijdelijke opdrachten in de functies van online marketeers, webredacteuren, community managers en social media specialisten.

Abonnementen & vaste prijzen

Reputations onderscheidt zich door het aanbieden van services op basis van aantrekkelijke abonnementen op maat. Je werkt met een vast team van specialisten en bent verzekerd van continuïteit en kwaliteit.

 

 

 

 

terugleespijl content Terug naar Contentmarketing

 

Deel dit artikel:

 

logo brandblogs

Professionele bedrijfsjournalisten bloggen en vloggen over jouw merk. Zo geven we je campagne een boost. Doorleespijl brandblogs

 
 

Bewaren

Bewaren

Wat kost dat nou?

Reputations werkt voor ambitieuze bedrijven en instellingen.

Zowel business to consumer als business to business. We hebben specifieke expertise op het gebied van arbeidsmarkt, financiële dienstverlening, industrie en techniek, zakelijke dienstverlening en zorg en welzijn. Bekijk onze cases »

Reputations kan je helpen bij: