Wanneer outsourcing?

Outsourcing past goed bij organisaties waarvoor online vindbaarheid en relevantie essentieel is, maar die het lastig vinden specialisten op dit gebied inhoudelijk goed aan te sturen. Volledig uitbesteden aan Reputations waarborgt dat jouw merk of organisatie te allen tijde professioneel online wordt gepresenteerd.

Alsof het je eigen mensen zijn

Wij formeren speciaal voor jouw organisatie een team dat je corporate identity uitdraagt, zoals jij of je vaste eigen medewerkers dat doen. Wij opereren desgewenst onder jouw merknaam en investeren in training en inwerkprogramma’s om identificatie met jouw bedrijf te waarborgen.

Op basis van heldere, meetbare afspraken

Een outsourcingsovereenkomst is gebaseerd op heldere afspraken die worden vastgelegd in onderliggende service level agreements (SLA) met meetbare KPI’s. Bovendien zorgen we altijd voor voldoende capaciteit, er is altijd ingewerkte back-up bij onverwachte uitval.

Inhouse of op onze eigen redactie

De werkzaamheden kunnen bij inhouse of op onze state-of-the art redactie worden uitgevoerd. Ook een mix hiervan is mogelijk. Uiteraard houden we altijd korte communicatielijnen met de opdrachtgever en waarborgen we in protocollen de fiattering van artikelen door jouw managers vóór publicatie.

Interim opdrachten

Reputations detacheert ook interim professionals voor tijdelijke opdrachten in de functies van online marketeers, webredacteuren, community managers en social media specialisten.

Het Zwitsers zakmes

Wij zien het zakmes als een symbool voor de verschillende competenties die nodig zijn om op een hoog niveau contentmarketing uit te voeren. Sommige van de handige tools heb je vaak nodig, andere maar af en toe, maar je moet ze wél bij de hand hebben als het nodig is. In deze animatie leggen we uit hoe het werkt.

Abonnementen & vaste prijzen

Reputations onderscheidt zich door het aanbieden van services op basis van aantrekkelijke abonnementen op maat. Je werkt met een vast team van specialisten en bent verzekerd van continuïteit en kwaliteit.

Full-service contentmarketing

Met excellente content versterken we de reputatie
van jouw merk én zorgen we voor groei van de omzet.

Strategie

In de strategie bepalen we de essentie van het verhaal dat je over je merk wil vertellen en welke doelen je ermee wil bereiken. Wie zijn je doelgroepen? Welke content vinden zij relevant en op welk moment in de customer journey? Met een ‘bladformule’ zorgen we voor thematische ordening en herkenbaarheid.

Content

Je publiek is marketing wise en laat zich niet verleiden met gratuite verkooppraatjes. Je content moet onderscheidend en inspirerend zijn. Of het nu een artikel, whitepaper, video, animatie of graphic is. Onze journalistieke aanpak maakt het verschil.

Distributie

We zorgen ervoor dat jouw content gelezen wordt door jouw doelgroepen via jouw eigen kanalen, online platforms en social media. In veel gevallen gebruiken we marketing automation-tools, zoals Hubspot, om met content een relatie op te bouwen of te versterken met jouw relaties.

Conversie

Content maken is natuurlijk geen doel, maar een middel om je doelstellingen te realiseren. We richten contentfunnels in die jou helpen maximale resultaten te halen. We optimaliseren voortdurend op basis van data-analyse en growth hacking.

Meer over contentmarketing

Wij maken content & campagnes

Wij werken voor bedrijven en instellingen voor wie content van essentieel belang is om hun doelstellingen te realiseren. Dat kunnen commerciële doelen zijn, maar we helpen ook graag mee aan transparante en begrijpelijke content voor instellingen met een publieke taak. Zowel business to consumer als business to business. We hebben specifieke expertise op het gebied van arbeidsmarkt, financiële dienstverlening, industrie en techniek, zakelijke dienstverlening en zorg en welzijn. Wij werken onder meer voor:

Hoe kunnen wij je helpen?

© 2018 Reputations Content & Campagnes BV