Mensen zijn tegenwoordig ‘marketing wise’. Ze informeren zich breder, vormen zich zo een mening over jouw merk, organisatie, product of dienst. Het vergt ambachtelijk journalistiek vakmanschap in combinatie met kennis van online marketing om content zodanig in te zetten dat deze bijdraagt aan corporate of commerciële doelstellingen.

Relevante content verhoogt sales

Klanten oriënteren zich op internet, vergelijken prijzen, service en kwaliteit. Die oriëntatie begint vrijwel altijd bij het intikken van een zoekwoord in Google. Dan is het zaak dat jouw verhaal opvalt tussen al die andere. Goede content met een hoge ranking in zoekmachines als Google levert sales leads op.

Conversie met inbound marketing  

De kunst is natuurlijk om die leads vervolgens om te zetten naar conversie. Wij ontwikkelen relevante content en gebruiken die voor gerichte inbound campagnes. We leiden prospects via een uitgekiende contentfunnel naar jouw salesfunnel. Effectiever en goedkoper dan adverteren. Onze inbound marketeers gebruiken daarvoor inbound marketing technologie zoals Hubspot.   

Voor experts door experts

Wij formeren een team van bloggers en marketeers met kennis van jouw merk, organisatie, diensten en producten. We zorgen ervoor dat jouw verhaal in al zijn verschijningsvormen eenduidig en helder blijft. We monitoren bovendien voortdurend het effect van de content op conversie en passen dit voortduren aan aan de behoeften van verschillende persona’s.

Abonnementen & vaste prijzen

Reputations onderscheidt zich door het aanbieden van services op basis van aantrekkelijke abonnementen op maat. Je werkt met een vast team van specialisten en bent verzekerd van continuïteit en kwaliteit.


Kernteam lead generatie

fred van schaik mton boender mjolanda koopman mpeter werkman mherco terwij m

Het kernteam bestaat uit Fred van Schaik (operations), Ton Boender (senior bedrijfsjournalist), Jolanda Koopman (social media strateeg), Peter Werkman (inbound marketing specialist) en associate Herco Terwij (website development).

Interesse in onze aanpak? Bel 033 - 432 63 65 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 

terugleespijl content Terug naar Contentmarketing

 

Deel dit artikel:

 

logo brandblogs

Professionele bedrijfsjournalisten bloggen en vloggen over jouw merk. Zo geven we je campagne een boost. Doorleespijl brandblogs

 
 

Bewaren

Bewaren

Wat kost dat nou?

Reputations werkt voor ambitieuze bedrijven en instellingen.

Zowel business to consumer als business to business. We hebben specifieke expertise op het gebied van arbeidsmarkt, financiële dienstverlening, industrie en techniek, zakelijke dienstverlening en zorg en welzijn. Bekijk onze cases »

Reputations kan je helpen bij: