Mensen zijn tegenwoordig ‘marketing wise’. Ze informeren zich breder, vormen zich zo een mening over jouw merk, organisatie, product of dienst. Het vergt ambachtelijk journalistiek vakmanschap in combinatie met kennis van online marketing om content zodanig in te zetten dat deze bijdraagt aan corporate of commerciële doelstellingen.

Klanten oriënteren zich op internet, vergelijken prijzen, service en kwaliteit. Die oriëntatie begint vrijwel altijd bij het intikken van een zoekwoord in Google. Dan is het zaak dat jouw verhaal opvalt tussen al die andere. Goede content met een hoge ranking in zoekmachines als Google levert sales leads op.

Conversie met inbound marketing

De kunst is natuurlijk om die leads vervolgens om te zetten naar conversie. Wij ontwikkelen relevante content en gebruiken die voor gerichte inbound campagnes. We leiden prospects via een uitgekiende contentfunnel naar jouw salesfunnel. Effectiever en goedkoper dan adverteren. Onze inbound marketeers gebruiken daarvoor inbound marketing technologie zoals Hubspot.   

Voor experts door experts

Wij formeren een team van bloggers en marketeers met kennis van jouw merk, organisatie, diensten en producten. We zorgen ervoor dat jouw verhaal in al zijn verschijningsvormen eenduidig en helder blijft. We monitoren bovendien voortdurend het effect van de content op conversie en passen dit voortduren aan aan de behoeften van verschillende persona’s.

Abonnementen & vaste prijzen

Reputations onderscheidt zich door het aanbieden van services op basis van aantrekkelijke abonnementen op maat. Je werkt met een vast team van specialisten en bent verzekerd van continuïteit en kwaliteit.

 

Full-service contentmarketing

Met excellente content versterken we de reputatie
van jouw merk én zorgen we voor groei van de omzet.

Strategie

In de strategie bepalen we de essentie van het verhaal dat je over je merk wil vertellen en welke doelen je ermee wil bereiken. Wie zijn je doelgroepen? Welke content vinden zij relevant en op welk moment in de customer journey? Met een ‘bladformule’ zorgen we voor thematische ordening en herkenbaarheid.

Content

Je publiek is marketing wise en laat zich niet verleiden met gratuite verkooppraatjes. Je content moet onderscheidend en inspirerend zijn. Of het nu een artikel, whitepaper, video, animatie of graphic is. Onze journalistieke aanpak maakt het verschil.

Distributie

We zorgen ervoor dat jouw content gelezen wordt door jouw doelgroepen via jouw eigen kanalen, online platforms en social media. In veel gevallen gebruiken we marketing automation-tools, zoals Hubspot, om met content een relatie op te bouwen of te versterken met jouw relaties.

Conversie

Content maken is natuurlijk geen doel, maar een middel om je doelstellingen te realiseren. We richten contentfunnels in die jou helpen maximale resultaten te halen. We optimaliseren voortdurend op basis van data-analyse en growth hacking.

Meer over contentmarketing

Wij maken content & campagnes

Wij werken voor bedrijven en instellingen voor wie content van essentieel belang is om hun doelstellingen te realiseren. Dat kunnen commerciële doelen zijn, maar we helpen ook graag mee aan transparante en begrijpelijke content voor instellingen met een publieke taak. Zowel business to consumer als business to business. We hebben specifieke expertise op het gebied van arbeidsmarkt, financiële dienstverlening, industrie en techniek, zakelijke dienstverlening en zorg en welzijn. Wij werken onder meer voor:

Hoe kunnen wij je helpen?

© 2018 Reputations Content & Campagnes BV