Thought leaders onderscheiden zich inhoudelijk diepgaand op hun expertise en visie. Wij schrijven, creëren en marketen inspirerende (web)content waarmee je jouw merk krachtig positioneert en die je reputatie versterkt. Content die voldoet aan journalistieke maatstaven. Artikelen zijn evenwichtig, geloofwaardig, fact-based, informatief of opiniërend.

Van organisatiestrategie naar contentstrategie

In lijn met de (organisatie)strategie ontwikkelen we een contentstrategie die bijdraagt aan de gewenste positionering van jouw merk of organisatie. We identificeren issues en thema’s die je kunt claimen en waarop je zich als expert kunt profileren.

Crossmediale distributie

We dragen je expertise en visie planmatig uit in de vorm van blogs, columns, filmpjes, maar ook met langere redactionele artikelen, essays en white papers. Dat doen we crossmediaal: naast online publicaties produceren we ‘print met bewaarwaarde’, schrijven bijvoorbeeld opinieartikelen voor kwaliteitskranten en vakbladen en organiseren congressen en seminars.

Online optimaal vindbaar

Onze contentmarketeers zorgen ervoor dat alle producties online optimaal vindbaar zijn en je op je strategische topics hoog scoort in de ranking van Google en andere zoekmachines. Onder meer door het bouwen en beheren van je eigen contentportal en het planmatig promoten van content via social media.

Voor experts door experts

Wij formeren een team van bedrijfsjournalisten, bloggers en marketeers met kennis van jouw  merk, organisatie, diensten en producten. We zorgen ervoor dat jouw  verhaal in al zijn verschijningsvormen eenduidig en helder blijft. Daarnaast regelen we tijdige en passende antwoorden op reacties van klanten, ruimen we ‘oude content’ netjes op en zorgen we dat de inhoud voortdurend up-to-date is. Contentmanagement is minstens zo essentieel als de productie ervan.

Abonnementen & vaste prijzen

Reputations onderscheidt zich door het aanbieden van services op basis van aantrekkelijke abonnementen op maat. Je werkt met een vast team van specialisten en bent verzekerd van continuïteit en kwaliteit.

Full-service contentmarketing

Met excellente content versterken we de reputatie
van jouw merk én zorgen we voor groei van de omzet.

Strategie

In de strategie bepalen we de essentie van het verhaal dat je over je merk wil vertellen en welke doelen je ermee wil bereiken. Wie zijn je doelgroepen? Welke content vinden zij relevant en op welk moment in de customer journey? Met een ‘bladformule’ zorgen we voor thematische ordening en herkenbaarheid.

Content

Je publiek is marketing wise en laat zich niet verleiden met gratuite verkooppraatjes. Je content moet onderscheidend en inspirerend zijn. Of het nu een artikel, whitepaper, video, animatie of graphic is. Onze journalistieke aanpak maakt het verschil.

Distributie

We zorgen ervoor dat jouw content gelezen wordt door jouw doelgroepen via jouw eigen kanalen, online platforms en social media. In veel gevallen gebruiken we marketing automation-tools, zoals Hubspot, om met content een relatie op te bouwen of te versterken met jouw relaties.

Conversie

Content maken is natuurlijk geen doel, maar een middel om je doelstellingen te realiseren. We richten contentfunnels in die jou helpen maximale resultaten te halen. We optimaliseren voortdurend op basis van data-analyse en growth hacking.

Meer over contentmarketing

Wij maken content & campagnes

Wij werken voor bedrijven en instellingen voor wie content van essentieel belang is om hun doelstellingen te realiseren. Dat kunnen commerciële doelen zijn, maar we helpen ook graag mee aan transparante en begrijpelijke content voor instellingen met een publieke taak. Zowel business to consumer als business to business. We hebben specifieke expertise op het gebied van arbeidsmarkt, financiële dienstverlening, industrie en techniek, zakelijke dienstverlening en zorg en welzijn. Wij werken onder meer voor:

Hoe kunnen wij je helpen?

© 2018 Reputations Content & Campagnes BV