Arbeidsmarktcommunicatie met Content4Recruitment

Met inbound recruitment win je de war for talent

De krapte op de arbeidsmarkt is enorm. De war for talent woedt al lang niet meer exclusief in sectoren als ICT en techniek. In de bouw en de zorg is tegelijk een war for vaklui bezig. Deze oorlogen win je niet met alleen het online zetten van vacatureteksten. Met goede inbound recruitment red je het wél. Met ons label Content4Recruitment helpen wij je een relatie op te bouwen met potentiële kandidaten en hen te verleiden bij je te solliciteren.

De stap van een vacaturetekst en je ‘werken bij’-pagina naar een daadwerkelijke sollicitatie is groot. Te groot. Je lokt een kandidaat misschien met een vacature, een LinkedIn-bericht of een telefoontje van een recruiter. Maar jouw potential is op zoek naar zekerheid en vertrouwen dat de baan een match made in heaven is en twijfelt…

En dan komt de volgende aanbieding alweer binnen. Vergeten is jouw vacature. Om potentials met schaarse profielen aan je te binden heb je een manier nodig om ze al eerder in hun digitale reis te vinden. Een inbound-aanpak voor arbeidsmarktcommunicatie.

Onze aanpak voor arbeidscommunicatie werkt wél

Content4Recruitment van Reputations ontwerpt inbound recruitmentfunnels die kandidaten verleiden om jou als potentiële werkgever op het netvlies te krijgen en te houden. Met relevante, interessante content binden wij ze aan je bedrijf. Dat geeft jou de kans om hen te identificeren en met ze in gesprek te komen. Het doel is dat je recruiters niet met onbekenden, maar met fans in contact komen. Zo biedt onze aanpak voor arbeidsmarktcommunicatie meer dan alleen employer branding.

Inbound recruitment: kosteneffectief en makkelijk te beheren

Na een eerste investering in content en inrichting kun je onze campagnes makkelijk zelf beheren. Zo levert jouw inbound recruitment-campagne voor langere tijd kosteneffectief een constante stroom geschikte sollicitanten op.

Continue onderstroom of korte intensieve campagnes

Content4Recruitment kan worden ingezet voor continue werving, maar ook voor kortdurende intensieve campagnes voor de werving van grotere aantallen nieuwe medewerkers. Met data-analyse en growth hacking optimaliseren we steeds het effect. Indien gewenst leveren we ook recruiters voor de eerste selectie(s).

Dit is Content4Recruitment van Reputations

 

  • Meer dan 20 jaar ervaring in inbound, recruitment, arbeidsmarktcommunicatie en contentmarketing
  • Geautomatiseerde campagnes brengen jou in contact met de kandidaten die je zoekt
  • Bereik jouw schaarse talenten voordat ze op de markt komen
  • 'Werken bij'-content die echt werkt en die kandidaten bindt aan je bedrijf. Dat geeft jou de kans om ze te identificeren en met ze in gesprek te komen. Zo praten je recuiters niet met onbekenden, maar met fans
  • Geautomatiseerd, kosteneffectief en low maintenance

We pasten Content4Recruitment al succesvol toe voor o.a. VODW en voor USG Professionals:

c4r think big 4 yourself

c4r vodw data science talent

Wij maken content & campagnes onder meer voor:

Wil je weten of Reputations ook jou kan helpen?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek waarin we de mogelijkheden voor je op een rijtje zetten.

© 2020 Reputations Content & Campagnes BV