Dynamic storytelling en smart videoproducties

In 2020 zullen video's naar verwachting 80% van al het verkeer op het internet vertegenwoordigen. Smart video’s vormen bij ons daarom een essentieel onderdeel van contentmarketing. Wij creëren dynamische gepersonaliseerde videocontent die direct aansluit bij de verschillende persona’s die jij wil bereiken.

Met nieuwe technieken kun je video’s namelijk dynamisch inzetten door middel van allerlei soorten data. Gepersonaliseerde video’s zijn geschikt voor elk format en channel. Voor de productie van deze video’s werken wij samen met onze associate partner Ab Talmon en StoryTEQ (wereldwijd pionier op het gebied van dynamische video). Zo beschikt Reputations als premium contentbureau over de nieuwste technieken en kunnen we automatisch, op basis van data, videocontent aanpassen. Op deze manier past de video bij de behoefte én de belevingswereld van elke kijker. 

Hieronder zie je aantal voorbeelden van campagnes waarbij video’s steeds gericht zijn op een andere doelgroep. De resultaten in in termen van bereik en conversie zijn spectaculair hoger dan bij standaard videocampagnes.

Meer weten?

Neem contact met ons op voor een uitgebreide presentatie van enkele case studies.

Wij maken content & campagnes onder meer voor:

Wil je weten of Reputations ook jou kan helpen?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek waarin we de mogelijkheden voor je op een rijtje zetten.

© 2020 Reputations Content & Campagnes BV