Relatiemagazines en personeelsbladen

Bouwen aan loyaliteit

Vrijwel iedereen ontvangt dagelijks nieuwsbrieven en online magazines in de mailbox. Het wordt daardoor steeds moeilijker hiermee de onverdeelde aandacht van je doelgroep te vangen. Daarom kiezen steeds meer organisaties weer voor een 'ouderwets' mooi verzorgd, fraai vormgegeven en inhoudelijk boeiend gedrukt magazine voor relaties en medewerkers.

Visie uitdragen in je eigen bedrijfsmagazine

Een hoogwaardig eigen bedrijfsblad heeft hoge attentiewaarde en blijft langere tijd goed. Print met bewaarwaarde noemen we dat. In een magazine kun je bij uitstek je onderscheidende visie en merkwaarden subtiel uitdragen in verschillende redactionele vormen. Voordeel van een gedrukt magazine is bovendien dat het AVG-proof via de post kan worden verspreid. 

Bladformule en journalistieke werkwijze 

De basis voor een goed magazine is een doordachte bladformule. De ervaren bladenmakers en journalisten van Reputations kunnen je helpen bij het doorvertalen van je organisatiedoelen naar redactionele thema's, het creëren van ijkpersonen en het bepalen van de tone-of-voice. Daarnaast werken we in de bladformule een vast stramien uit in een mix van verschillende redactionele vormen  zoals portretterende interviews, boeiende reportages, columns, verstrooiende rubrieken etc. Het is de kunst om een goede, evenwichtige mix samen te stellen. 

Wij hebben alle disciplines voor het maken van jouw bedrijfsmagazine in huis 

De roots van Reputations liggen in de journalistiek. Wij hebben veel ervaring met het maken van toegankelijke, goed geschreven artikelen in alle genres. Vormgeving en een goede verhouding tussen beeld en tekst zijn essentieel voor een goed magazine. Onze journalisten, grafisch vormgevers en beeldmakers vormen één team met de professionals van onze opdrachtgever.  Zo komen we tot het best mogelijke resultaat.

Meer informatie hierover? Neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer informatie.

relatiemagazine inspe start people

relatiemagazine cz magazine

case cardano magazine

personeelsblad sein start people

relatiemagazine nedlloyd pensioenkrant

Wij maken content & campagnes onder meer voor:

Wil je weten of Reputations ook jou kan helpen?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek waarin we de mogelijkheden voor je op een rijtje zetten.

© 2020 Reputations Content & Campagnes BV