Contentmarketing door Reputations

Met content naar engagement en conversie

Luisteren naar de stem van je doelgroep

Je verhaal moet gelezen, gezien of gehoord worden door jouw doelgroep. Onze contentmarketingspecialisten helpen je bij het realiseren van bereik en rendement.

Creatieve, effectieve campagnes

Wij ontwikkelen creatieve campagnes die verleiden tot interactie en conversies. Met inbound marketing verdiepen we dat engagement en helpen we je met het vergroten van je publiek en het managen van communities.

Kanaalstrategie die past bij jouw doelgroepen

Op basis van gedegen analyse van jouw doelgroepen ontwikkelen we een gerichte kanaalstrategie die aansluit bij hun behoeften. Vrijwel altijd gaat het om een geïntegreerde mix van digitale platforms, social media en SEA-campagnes. Afhankelijk van de doelstellingen combineren we dit ook met massamediale campagnes (radio- en tv-commercials en print-advertising).

Meten is weten: data driven contentmarketing

Op basis van analytics uit diverse bronnen analyseren we heel gericht het effect van je contentmarketing. Met testen en experimenteren bouwen we gestaag aan groei en engagement van je publiek. We rapporteren met overzichtelijke real time dashboards waarin we de voor jouw case relevante metrics presenteren.Last minute campagnes
Regelmatig hebben klanten behoefte aan snelle actie omdat de resultaten uit reguliere activiteiten nog niet het gewenste resultaat geven. Een stevige campagne moet dan de laatste boost geven. Met ons ingespeelde team van professionals zijn wij in staat een vraag snel op te pakken en in korte tijd van concept naar resultaatgerichte executie te schakelen.

Wij maken content & campagnes onder meer voor:

Wil je weten of Reputations ook jou kan helpen?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek waarin we de mogelijkheden voor je op een rijtje zetten.

┬ę 2020 Reputations Content & Campagnes BV