Draag je boodschap uit

Effectieve campagnes door Reputations

Bij Reputations creëren we niet allen aansprekende content, we helpen ook om met gerichte campagnes het gedrag van je publiek te beïnvloeden. Of het nu om kortdurende wervings- of salescampagnes gaat of om het langdurig uitdragen van je visie; wij helpen je met het ontwikkelen van een campagnestrategie waarin je optimaal effect bereikt met efficiënt gebruik van je budget. We bepalen heldere doelen, maken een creatief concept, werken middelen uit en managen je campagne.

De kracht van geïntegreerde campagnes

Natuurlijk ligt de focus bij veel campagnes primair online en zetten we in op contentmarketing via social media en gebruiken we Google advertising. Maar afhankelijk van doelstellingen en beschikbare budgetten kiezen we in veel gevallen voor een geïntegreerde aanpak om het bereik en de impact van een campagne te verhogen. We zetten bijvoorbeeld ook radiocommercials, PR-activatie, outdoor advertising en influencers in.

De kracht van een ingespeeld team

Regelmatig hebben klanten behoefte aan snelle actie omdat de resultaten uit reguliere activiteiten nog niet het gewenste resultaat geven. Een stevige campagne moet dan de laatste boost geven. Met ons ingespeelde team van professionals zijn wij in staat een vraag snel op te pakken en in korte tijd van concept naar resultaatgerichte executie te schakelen.

De kracht van marketing automation

Content leent zich bij uitstek voor het inrichten van online salesfunnels met geautomatiseerde campagnes. Onze marketeers gebruiken daarvoor inbound marketing technologie van HubSpot. Marketing automation betekent het helpen van prospects in het aankoopproces en het verhogen van leadconversie door het automatiseren van relevante content. 

De kracht van data-driven werken

Natuurlijk wil je met jouw content aantoonbaar doelen realiseren. Daarom formuleren we samen heldere, actionable kpi's en analyseren we heel gericht het effect van onze campagnes. Op basis daarvan passen we campagnes zonodig aan. Met testen en experimenteren bouwen we gestaag aan groei en engagement van je publiek. We rapporteren met overzichtelijke real time dashboards waarin we de voor jouw case relevante metrics presenteren.

Wil je weten of Reputations ook jou kan helpen?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek waarin we de mogelijkheden voor je op een rijtje zetten.

© 2019 Reputations Content & Campagnes BV