Draag je boodschap uit.

Effectieve campagnes door Reputations

Bij Reputations creëren we niet allen aansprekende content, we helpen ook om met gerichte campagnes het gedrag van je publiek te beïnvloeden. Of het nu om kortdurende wervings- of salescampagnes gaat of om het langdurig uitdragen van je visie; wij helpen je met het ontwikkelen van een campagnestrategie waarin je optimaal effect bereikt met efficiënt gebruik van je budget. We bepalen heldere doelen, maken een creatief concept, werken middelen uit en managen je campagne.

De kracht van
geïntegreerde campagnes

Natuurlijk ligt de focus bij veel campagnes primair online en zetten we in op contentmarketing via social media en gebruiken we Google advertising. Maar afhankelijk van doelstellingen en beschikbare budgetten kiezen we in veel gevallen voor een geïntegreerde aanpak om het bereik en de impact van een campagne te verhogen. We zetten bijvoorbeeld ook radiocommercials, PR-activatie, outdoor advertising en influencers in.

icon strategie

De kracht van een
ingespeeld team

Regelmatig hebben klanten behoefte aan snelle actie omdat de resultaten uit reguliere activiteiten nog niet het gewenste resultaat geven. Een stevige campagne moet dan de laatste boost geven. Met ons ingespeelde team van professionals zijn wij in staat een vraag snel op te pakken en in korte tijd van concept naar resultaatgerichte executie te schakelen.

icon team

De kracht van
marketing automation

Content leent zich bij uitstek voor het inrichten van online salesfunnels met geautomatiseerde campagnes. Onze marketeers gebruiken daarvoor inbound marketing technologie van HubSpot. Marketing automation betekent het helpen van prospects in het aankoopproces en het verhogen van leadconversie door het automatiseren van relevante content. 

icon content

De kracht van
data-driven werken

Natuurlijk wil je met jouw content aantoonbaar doelen realiseren. Daarom formuleren we samen heldere, actionable kpi's en analyseren we heel gericht het effect van onze campagnes. Op basis daarvan passen we campagnes zonodig aan. Met testen en experimenteren bouwen we gestaag aan groei en engagement van je publiek. We rapporteren met overzichtelijke real time dashboards waarin we de voor jouw case relevante metrics presenteren.

Full-service strategie & content

 

Van strategie naar plan

We helpen je bij het bepalen van jouw identiteit en purpose en vertalen die naar een doordacht integraal communicatieplan.  

Van content naar conversie

We maken onderscheidende content en brengen die met creatieve en effectieve campagnes onder de aandacht van jouw publiek.

Kosteneffectieve oplossingen

Met onze standby-formules beschik je altijd over je eigen dedicated team van specialisten, tegen vaste tarieven.

Wij maken content & campagnes

Wij helpen bedrijven en instellingen bij het realiseren van hun strategische doelstellingen. Dat kunnen commerciële doelen zijn, maar we ontwikkelen ook graag transparante en begrijpelijke content voor instellingen met een publieke taak. We hebben specifieke expertise op het gebied van arbeidsmarkt, financiële dienstverlening, industrie en techniek, zakelijke dienstverlening en zorg en welzijn. Wij denken én doen onder meer voor:

Hoe kunnen wij je helpen?

© 2019 Reputations Content & Campagnes BV