Vertel je verhaal met verbeeldings­kracht

Onze schrijvers en desginers brengen jouw strategie en positionering tot leven met authentieke, inspirerende en geloofwaardige verhalen in allerlei vormen, zoals journalistieke artikelen, blogs, infographics, whitepapers, advertorials, filmpjes, animaties, magazines en e-zines. Onze contentmarketeers zorgen ervoor dat die verhalen en uitingen onder de aandacht komen van jouw doelgroepen. Reputations is bekroond bij de Grand Prix Content Marketing 2018. 

De kracht van storytelling

De letterlijke vertaling van content is ‘inhoud’ en met marketing willen we die inhoud onder de aandacht brengen van jouw doelgroepen. Zodat zij een positief beeld van jouw merk, organisatie, producten en diensten krijgen.

De manier waarop je dat doet is essentieel. Wij geloven in de kracht van goede verhalen die elkaar versterken, ook wel storytelling genoemd. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat verhalen met verbeeldingskracht veel meer impact hebben dan het communiceren van een reeks indrukwekkende feiten en cijfers.

icon content

De kracht van campagnes

Of het nu gaat om het bouwen aan thought leadership, het genereren van salesleads of het werven van nieuwe medewerkers. Je verhaal moet gelezen, gezien of gehoord worden door jouw doelgroep. Distributie is dus essentieel. Wij ontwikkelen creatieve campagnes die jouw doelgroep triggeren, verleiden tot interactie en conversies. Lees hier meer over onze aanpak.

icon strategie

De kracht van
data-driven werken

Natuurlijk wil je met jouw content aantoonbaar doelen realiseren. Daarom formuleren we samen heldere, actionable kpi's en analyseren we heel gericht het effect van onze campagnes. Op basis daarvan passen we campagnes zonodig aan. Met testen en experimenteren bouwen we gestaag aan groei en engagement van je publiek. We rapporteren met overzichtelijke real time dashboards waarin we de voor jouw case relevante metrics presenteren.

Full-service strategie & content

 

Van strategie naar plan

We helpen je bij het bepalen van jouw identiteit en purpose en vertalen die naar een doordacht integraal communicatieplan.  

Van content naar conversie

We maken onderscheidende content en brengen die met creatieve en effectieve campagnes onder de aandacht van jouw publiek.

Kosteneffectieve oplossingen

Met onze standby-formules beschik je altijd over je eigen dedicated team van specialisten, tegen vaste tarieven.

Wij maken content & campagnes

Wij helpen bedrijven en instellingen bij het realiseren van hun strategische doelstellingen. Dat kunnen commerciële doelen zijn, maar we ontwikkelen ook graag transparante en begrijpelijke content voor instellingen met een publieke taak. We hebben specifieke expertise op het gebied van arbeidsmarkt, financiële dienstverlening, industrie en techniek, zakelijke dienstverlening en zorg en welzijn. Wij denken én doen onder meer voor:

Bekijk al onze klanten

Hoe kunnen wij je helpen?

© 2019 Reputations Content & Campagnes BV