Als het écht om de inhoud gaat. 

Contentmarketing door Reputations

Wij brengen je strategie tot leven met hoogwaardige journalistieke producties en aansprekende formats. We zetten je expertise in 'de etalage' en dragen met onderscheidende content bij aan je positionering als thought leader in jouw branche of vakgebied. Met een doordachte kanaalstrategie en analytics zorgen we voor meetbaar engagement bij je doelgroepen.

Van organisatiestrategie naar contentstrategie

Daarbij hanteren wij het principe ‘less is more’. Te veel ongerichte content over te veel verschillende thema’s, maakt je contentmarketing minder impactvol. We helpen je bij het ontwikkelen van een verdiepende consistente contentstrategie in lijn met de organisatiestrategie en  vertalen die naar een contentformule met een scherp profiel.

Prijswinnende premium content

We helpen je ook graag bij het creëren van onderscheidende content in woord en beeld. Ons journalistieke vakmanschap en het vermogen om creatieve formats te ontwikkelen worden in de markt hoog gewaardeerd. Zo werden we in 2018 bekroond bij de Grand Prix Content Marketing.

Van content naar conversie

Maar met alleen mooie content ben je er nog niet. Je verhaal moet gelezen, gezien of gehoord worden door jouw doelgroep. Wij ontwikkelen creatieve campagnes die verleiden tot interactie en conversies. Met inbound marketing verdiepen we dat engagement en helpen we je met het vergroten van je publiek en het managen van communities.

Content voor alle touchpoints in de customer journey

We beperken ons niet alleen tot storytelling, maar creëren content voor alle touch points in de customer journey. Dit altijd in lijn met de tone-of-voice die past bij jouw organisatie.

Conversational content voor chatbots

We zijn daarnaast een van de eerste specialisten in conversational copy voor chatbots, die steeds meer standaard klantcontacten overnemen. We helpen je die conversaties zo menselijk mogelijk te maken en bij het inrichten van de flows.

Meten is weten: data driven contentmarketing

Op basis van analytics uit diverse bronnen analyseren we heel gericht het effect van je contentmarketing. Met testen en experimenteren bouwen we gestaag aan groei en engagement van je publiek. We rapporteren met overzichtelijke real time dashboards waarin we de voor jouw case relevante metrics presenteren.

Wil je weten of Reputations ook jou kan helpen?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek waarin we de mogelijkheden voor je op een rijtje zetten.

© 2019 Reputations Content & Campagnes BV