Mensen zijn tegenwoordig ‘marketing wise’. Ze informeren zich breder, vormen zich zo een mening over jouw merk, organisatie, product of dienst. Het vergt ambachtelijk journalistiek vakmanschap in combinatie met kennis van online marketing om content zodanig in te zetten dat deze bijdraagt aan corporate of commerciële doelstellingen.

Klanten oriënteren zich op internet, vergelijken prijzen, service en kwaliteit. Die oriëntatie begint vrijwel altijd bij het intikken van een zoekwoord in Google. Dan is het zaak dat jouw verhaal opvalt tussen al die andere. Goede content met een hoge ranking in zoekmachines als Google levert sales leads op.

Conversie met inbound marketing

De kunst is natuurlijk om die leads vervolgens om te zetten naar conversie. Wij ontwikkelen relevante content en gebruiken die voor gerichte inbound campagnes. We leiden prospects via een uitgekiende contentfunnel naar jouw salesfunnel. Effectiever en goedkoper dan adverteren. Onze inbound marketeers gebruiken daarvoor inbound marketing technologie zoals Hubspot.   

Voor experts door experts

Wij formeren een team van bloggers en marketeers met kennis van jouw merk, organisatie, diensten en producten. We zorgen ervoor dat jouw verhaal in al zijn verschijningsvormen eenduidig en helder blijft. We monitoren bovendien voortdurend het effect van de content op conversie en passen dit voortduren aan aan de behoeften van verschillende persona’s.

Abonnementen & vaste prijzen

Reputations onderscheidt zich door het aanbieden van services op basis van aantrekkelijke abonnementen op maat. Je werkt met een vast team van specialisten en bent verzekerd van continuïteit en kwaliteit.

 

Full-service strategie & content

 

Van strategie naar plan

We helpen je bij het bepalen van jouw identiteit en purpose en vertalen die naar een doordacht integraal communicatieplan.  

Van content naar conversie

We maken onderscheidende content en brengen die met creatieve en effectieve campagnes onder de aandacht van jouw publiek.

Kosteneffectieve oplossingen

Met onze standby-formules beschik je altijd over je eigen dedicated team van specialisten, tegen vaste tarieven.

Wij maken content & campagnes

Wij helpen bedrijven en instellingen bij het realiseren van hun strategische doelstellingen. Dat kunnen commerciële doelen zijn, maar we ontwikkelen ook graag transparante en begrijpelijke content voor instellingen met een publieke taak. We hebben specifieke expertise op het gebied van arbeidsmarkt, financiële dienstverlening, industrie en techniek, zakelijke dienstverlening en zorg en welzijn. Wij denken én doen onder meer voor:

Hoe kunnen wij je helpen?

© 2019 Reputations Content & Campagnes BV