Mensen zijn tegenwoordig ‘marketing wise’. Ze informeren zich breder, vormen zich zo een mening over jouw merk, organisatie, product of dienst. Het vergt ambachtelijk journalistiek vakmanschap in combinatie met kennis van online marketing om content zodanig in te zetten dat deze bijdraagt aan corporate of commerciële doelstellingen.

Klanten oriënteren zich op internet, vergelijken prijzen, service en kwaliteit. Die oriëntatie begint vrijwel altijd bij het intikken van een zoekwoord in Google. Dan is het zaak dat jouw verhaal opvalt tussen al die andere. Goede content met een hoge ranking in zoekmachines als Google levert sales leads op.

Conversie met inbound marketing

De kunst is natuurlijk om die leads vervolgens om te zetten naar conversie. Wij ontwikkelen relevante content en gebruiken die voor gerichte inbound campagnes. We leiden prospects via een uitgekiende contentfunnel naar jouw salesfunnel. Effectiever en goedkoper dan adverteren. Onze inbound marketeers gebruiken daarvoor inbound marketing technologie zoals Hubspot.   

Voor experts door experts

Wij formeren een team van bloggers en marketeers met kennis van jouw merk, organisatie, diensten en producten. We zorgen ervoor dat jouw verhaal in al zijn verschijningsvormen eenduidig en helder blijft. We monitoren bovendien voortdurend het effect van de content op conversie en passen dit voortduren aan aan de behoeften van verschillende persona’s.

Abonnementen & vaste prijzen

Reputations onderscheidt zich door het aanbieden van services op basis van aantrekkelijke abonnementen op maat. Je werkt met een vast team van specialisten en bent verzekerd van continuïteit en kwaliteit.

 

Wij maken content & campagnes onder meer voor:

Wil je weten of Reputations ook jou kan helpen?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek waarin we de mogelijkheden voor je op een rijtje zetten.

© 2020 Reputations Content & Campagnes BV