Bij Reputations zijn we op zoek naar een:

Creatief grafisch vormgever

Bij Reputations zijn we per direct op zoek naar een vormgever met vijf of meer jaar ervaring in online en offline (grafische) vormgeving. Je bent in staat een briefing te vertalen naar verrassende ontwerpen en uitingen. Je kunt zelfstandig e-books, whitepapers, brochures en infographics uitwerken. Daarnaast heb je een duidelijke visie op design en bent op dat gebied sparringpartner van onze art director.

Adobe Creative Cloud (Indesign, Illustrator, Photoshop, PP, XD) heeft voor jou geen geheimen meer. Als je ook nog eens affiniteit hebt met interface design, webdesign, animatie en video-editing is dat zeker een pre.

Bij Reputations werken we met een hecht, compact team voor aansprekende klanten. We draaien onze hand niet om voor B2C-campagnes, maar we zijn specialist in content voor kennisintensieve bedrijven. We leggen de lat hoog en eisen veel van elkaar om onze klanten de beste kwaliteit en service te bieden. Niet voor niets zijn we al twee jaar op rij bekroond op de Grand Prix Contentmarketing.

Werken bij Reputations moet vooral ook leuk zijn, vinden wij. We lachen veel en we doen regelmatig samen leuke dingen. Ons kantoor is gevestigd op een prachtig landgoed aan de A28, prima bereikbaar met het openbaar vervoer (NS-station Amersfoort en directe busverbindingen of de OV-fiets). Tussen de bedrijven door pak je even een frisse neus op de Leusderheide en bij mooi weer lunchen we heerlijk buiten.

Ons aanbod

Het gaat in eerste instantie om een tijdelijke aanstelling voor zeven maanden, voor 24 uur per week. Bij wederzijdse tevredenheid kan dit leiden tot een vaste aanstelling; ook kan in een later stadium het aantal uren per week in overleg worden uitgebreid.

Solliciteren

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Laat ons dat dan snel weten en solliciteer. We hoeven geen lange brief, maar zien wel al graag wat van je portfolio. Stuur je reactie naar Fred van Schaik, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Wij maken content & campagnes onder meer voor:

Wil je weten of Reputations ook jou kan helpen?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek waarin we de mogelijkheden voor je op een rijtje zetten.

© 2020 Reputations Content & Campagnes BV