Bij Reputations zijn we op zoek naar een:

Creatieve contentmaker

Dat is een mooie functietitel, maar wat bedoelen we daar eigenlijk mee?

Als jij onze ideale creatieve contentmaker bent, dan ben je om te beginnen een conceptueel denker. Een verhalenverteller die begrijpt dat content altijd begint met een blanco vel papier. Iemand die bovendien snapt dat de contentstrategie en doelgroepen van onze klanten leidend zijn bij ideevorming en uitwerking.

Maar je bent ook een echte doener. Je kunt om te beginnen goed schrijven. Of het nu een blog is, een journalistiek artikel, wervende copy voor een e-mailing of een script voor een filmpje. Je hebt bovendien gevoel voor visualisatie en kunt je ideeën samen met de rest van het creatief team ook waarmaken. Als je ook nog eens affiniteit hebt met het maken van animaties en video en goed overweg kunt met programma’s als Adobe Premiere en After Effects is dat zeker een pre.

Bij Reputations werken we met een hecht, compact team voor aansprekende klanten. We draaien onze hand niet om voor B2C-campagnes, maar we zijn specialist in content voor kennisintensieve bedrijven. Je moet je dus kunnen verdiepen in complexe onderwerpen en denkt en werkt op HBO-plus of WO-niveau. We leggen de lat hoog en eisen veel van elkaar om onze klanten de beste kwaliteit en service te bieden. Niet voor niets zijn we al twee jaar op rij bekroond op de Grand Prix Contentmarketing.

Werken bij Reputations moet vooral ook leuk zijn, vinden wij. We lachen veel en we doen regelmatig samen leuke dingen. Ons kantoor is gevestigd op een prachtig landgoed aan de A28, prima bereikbaar met het openbaar vervoer (NS-station Amersfoort en directe busverbindingen of de OV-fiets). Tussen de bedrijven door pak je even een frisse neus op de Leusderheide en bij mooi weer lunchen we heerlijk buiten.

Ons aanbod

Het gaat voorlopig om een tijdelijke aanstelling voor zeven maanden, voor 24 uur per week. Bij wederzijdse tevredenheid kan dit leiden tot een vaste aanstelling; ook kan in een later stadium het aantal uren per week in overleg worden uitgebreid.

Solliciteren

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Laat ons dat dan snel weten en solliciteer. We hoeven geen lange brief, maar zien wel graag welke toegevoegde waarde je te bieden hebt.  Maak bijvoorbeeld een filmpje of een andere verrassende uiting waarin je je motivatie toelicht en laat wat voorbeelden van je werk zien. Stuur je reactie naar Jos Frijters, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wij maken content & campagnes onder meer voor:

Wil je weten of Reputations ook jou kan helpen?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek waarin we de mogelijkheden voor je op een rijtje zetten.

© 2020 Reputations Content & Campagnes BV