Senior Content Marketeer /
copywriter bij Reputations

Ervaren, hands-on selfstarter

32 / 40 UUR

Augustus 2019

DE FUNCTIE

Als senior contentmarketeer / copywriter bij Reputations:

  • Adviseer je klanten bij het opstellen van hun contentmarketingstrategie;
  • Ontwikkel, implementeer en monitor je deze strategie op diverse platformen;
  • Voer je onderzoek en analyses uit voor fact-based advies;
  • Schrijf je pakkende copy voor mailings, landingspagina’s, blogs en advertenties;
  • Ben je betrokken bij de contentproductie in brede zin, met name het schrijven van (SEO-)teksten;
  • Zet je SEA- en social media-campagnes op en voer je deze ook praktisch uit;
  • Draag je als projectmanager zorg voor diverse accounts, in samenwerking met het team (online marketingconsultant, contentmanager, tekstschrijvers, studio).

 JOUW PROFIEL

Je beschikt over uitstekende digitale skills en bent daarnaast een prima copywriter. Je kunt ‘bezielen’: mensen meenemen in het verhaal. Je bent je daarbij heel goed bewust van de mogelijkheden en onmogelijkheden van digitale communicatie. Je bent in staat om meerdere projecten voor meerdere klanten te runnen. Natuurlijk beschik je over actuele diepgaande kennis van digital marketing, contentmarketing en marketing automation en heb je ervaring met agile werken.

Je hebt minimaal drie jaar ervaring en je kunt dit illustreren met een aantal concrete cases.

WIJ BIEDEN

Een verantwoordelijke functie met inhoud waarin je je breed verder kunt ontwikkelen. Bij Reputations dwingen we je niet een keurslijf. Eigen inbreng, creativiteit en initiatief worden aangemoedigd en gewaardeerd.

Je komt te werken in een professionele, maar informele en compacte organisatie met de focus op het leveren van werk van hoge kwaliteit voor veeleisende klanten.

We bieden een prachtige werkplek op een bosrijk landgoed, centraal gelegen vlakbij Amersfoort.

Plezier en collegialiteit vinden wij essentieel. We zijn trots op onze teamspirit en we lunchen dagelijks samen in het bedrijfsrestaurant. Eens per kwartaal boeken we een leuk etentje of uitje in de stad Een excuus voor koffie met taart is bij Reputations ook gauw gevonden en absoluut niet beperkt tot verjaardagen.

Het gaat om een dienstverband van 32, 36 of 40 uur per week. Een thuiswerkdag is bespreekbaar. We bieden natuurlijk ook een marktconform salaris, een goede pensioenregeling en goede opleidingsmogelijkheden.

Interesse? Stuur een e-mail met je CV en een motivatie naar Fred (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of bel met Jos of Fred, +31 (0)33 432 63 65

Wij maken content & campagnes onder meer voor:

Wil je weten of Reputations ook jou kan helpen?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek waarin we de mogelijkheden voor je op een rijtje zetten.

© 2020 Reputations Content & Campagnes BV