Full-service contentmarketing

Met excellente content versterken we de reputatie
van jouw merk én zorgen we voor groei van de omzet.

Strategie

In de strategie bepalen we de essentie van het verhaal dat je over je merk wil vertellen en welke doelen je ermee wil bereiken. Wie zijn je doelgroepen? Welke content vinden zij relevant en op welk moment in de customer journey? Met een ‘bladformule’ zorgen we voor thematische ordening en herkenbaarheid.

Content

Je publiek is marketing wise en laat zich niet verleiden met gratuite verkooppraatjes. Je content moet onderscheidend en inspirerend zijn. Of het nu een artikel, whitepaper, video, animatie of graphic is. Onze journalistieke aanpak maakt het verschil.

Distributie

We zorgen ervoor dat jouw content gelezen wordt door jouw doelgroepen via jouw eigen kanalen, online platforms en social media. In veel gevallen gebruiken we marketing automation-tools, zoals Hubspot, om met content een relatie op te bouwen of te versterken met jouw relaties.

Conversie

Content maken is natuurlijk geen doel, maar een middel om je doelstellingen te realiseren. We richten contentfunnels in die jou helpen maximale resultaten te halen. We optimaliseren voortdurend op basis van data-analyse en growth hacking.

Meer over contentmarketing

Hoe kunnen wij je helpen?

© 2018 Reputations Content & Campagnes BV