Reputations is gespecialiseerd in de creatie van content voor riskmanagers en pensioenprofessionals. In de loop der jaren hebben we veel kennis opgedaan over specifieke complexe strategieën, diensten en producten. Als geen ander zijn wij in staat deze kennis te vertalen naar toegankelijke en boeiende content, toegesneden op verschillende doelgroepen. Ons werk voor riskmanager Cardano  is bekroond bij de Grand Prix Content Marketing 2018.

 

Redactionele, informatieve content voor B-to-B 

We maken het verschil met onze journalistieke werkwijze. Onze bedrijfsjournalisten zijn getraind in het doorgronden van complexe materie en weten die, door de juiste vragen te stellen, helder te verwoorden in toegankelijke, goed onderbouwde artikelen en videoreportages. Wij nemen het kennisniveau van de geïnteresseerde, gemiddelde klant als uitgangspunt en schrijven een artikel zoals de NRC of het FD dat zou doen. Of we maken een videoreportage die in een actualiteitenrubriek op TV zou kunnen worden uitgezonden. 

Dus niet experts voor experts...

Daarmee onderscheidt die content zich van die van concurrenten. Want we zien heel vaak dat content van kennisgedreven organisaties, zeker als het om B-to-B-communicatie gaat, veel te abstract en technisch is. Experts schrijven voor andere experts, maar niet voor de klant bij wie je je wil profileren.

Redactionele, inspirerende content voor B-to-C 

Dezelfde journalistieke werkwijze hanteren we bij de productie van content voor consumenten. We realiseren ons dat de de doelgroep zich in het algemeen matig interesseert voor informatie over financiële producten en diensten, zeker als het gaat om updates over het pensioen. Wij zien het als een uitdaging om samen met onze opdrachtgevers inspirerende content te ontwikkelen die moeilijk bereikbare doelgroepen wél bereikt en in beweging brengt. 

Creatie en copy voor marketing en sales 

We zetten onze kennis en creativiteit ook graag in voor de ontwikkeling en executie van salescampagnes. Als full-servicebureau voor strategie, content & campagnes hebben we alle disciplines in huis. Natuurlijk is het ook mogelijk om ons in te schakelen voor een deelproject. Meer informatie over onze aanpak bij campagnes vind je hier.

Relevante ervaring in financiële communicatie 

We werken we al vele jaren voor opdrachtgevers in de financiële sector. In riskmanagement en de pensioensector onder meer voor Blue Sky Group, Stichting Pensioenfonds Nedlloyd, Cardano en ASR. Daarnaast werken we regelmatig voor Boer & Croon Corporate Finance, Teslin (investeringen), Rabobank, ABN Amro, Achmea en CZ. 

 

Wij maken content & campagnes onder meer voor:

Wil je weten of Reputations ook jou kan helpen?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek waarin we de mogelijkheden voor je op een rijtje zetten.

© 2020 Reputations Content & Campagnes BV