Corporate storytelling geeft je de kans om mensen te laten voelen waar jouw bedrijf voor staat. Door het verhaal van je bedrijf te vertellen ga je verder dan het verkopen van je product. Verhalen vertellen is de meest natuurlijke manier van communiceren. Daardoor spreek je niet alleen de ratio, maar ook de emoties van je doelgroep aan. Dat is de kracht van storytelling voor bedrijven.

Natuurlijk beginnen corporate storytelling altijd met een goede redactie- of bladformule en strategie. Voordat je content gaat maken en publiceren denk je goed na over welk verhaal je te vertellen hebt en voor wie dat verhaal interessant is.

Storytelling voor bedrijven: de basis

De basis voor storytelling komt uit jouw mensen zelf. Het zijn hun ervaringen, hun kennis en de verhalen uit de praktijk die ervoor zorgen dat jouw storytelling zijn unieke vorm krijgt. Maar jouw experts zijn zijn waarschijnlijk geen schrijvers of mediamakers. Door jouw inhoudelijke toppers te laten samenwerken met onze storytelling-specialisten maak je content die inhoudelijk sterk is en het ook goed doet online. Door deze content op maat te maken voor jouw doelgroepen weten we met jouw verhaal de juiste mensen te raken.

Storytelling uitbesteden

Het kan moeilijk zijn om intern genoeg creatief talent te verzamelen voor een goede uitvoering van storytelling binnen je bedrijf. Uitbesteden aan een echt storytelling-bureau is dan een goede optie. Reputations heeft veel ervaring met de uitvoering van journalistieke storytelling en contentmarketing binnen allerlei verschillende bedrijven. We helpen je dus om te zorgen dat jouw verhaal op een creatieve manier verteld wordt. We zorgen ook, bijvoorbeeld door de inzet van sociale media en e-mailmarketing, dat zoveel mogelijk mensen in jouw doelgroep je verhaal te horen en te zien krijgen.

Inspiratie als basis

Bij Reputations zijn we ervan overtuigd dat inspiratie de basis is voor een goede klantrelatie. Vanuit inspiratie en creativiteit geven we vorm aan storytelling voor jouw organisatie en jouw merk. We ontwikkelen en implementeren communicatiestrategie├źn en onderscheidende concepten voor contentmarketing. Ons hechte team voelt zich zeer betrokken bij het wel en wee van onze opdrachtgevers.

Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden van het inhuren van goede storytellers voor jouw organisatie.

Wij maken content & campagnes onder meer voor:

Wil je weten of Reputations ook jou kan helpen?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek waarin we de mogelijkheden voor je op een rijtje zetten.

┬ę 2019 Reputations Content & Campagnes BV