Reputations is gespecialiseerd in bedrijfsjournalistiek voor kennisgedreven bedrijven. Contentmarketing met bedrijfsjournalistiek geeft je de kans om je kennis te gebruiken voor het opbouwen van waardevolle klantrelaties. Heb je niet de mankracht? Dan kun je bij ons bijvoorbeeld tekstschrijvers inhuren.

Onze tekstschrijvers maken, in samenwerking met jouw experts, blogs, artikelen, video's, animaties, infographics en social media posts die jou zichtbaar maken als thought leader op jouw vakgebied.

Tekstschrijvers inhuren voor contentmarketing

Natuurlijk beginnen goede teksten en goede contentmarketing met een redactie- of bladformule. Reputations kan je daarmee helpen. Het kan echter moeilijk zijn om intern genoeg creatief talent te verzamelen voor een webredactie. Tekstschrijvers inhuren of je redactie helemaal uitbesteden is dan een goede optie.

Een goede tekstschrijver laat jouw kennis tot zijn recht komen

Jouw experts zijn inhoudelijk sterk, maar geen schrijvers. Door een ingehuurde tekstschrijver te koppelen aan jouw inhoudelijke toppers maken we content die én inhoudelijk sterk is, én goed scoort online. Door deze content op maat te maken voor jouw doelgroepen weten we mensen aan te spreken en tot actie aan te zetten.

Tekstschrijvers inhuren of contentmarketing uitbesteden?

Reputations verzorgt volledige of gedeeltelijke outsourcing van teksten, bedrijfsjournalistiek, contentcreatie, social media en marketingcampagnes. Met bedrijfsjournalisten, tekstschrijvers, videomakers en vormgevers die jouw organisatie en producten net zo goed kennen als je eigen mensen. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden van het inhuren van goede bedrijfsjournalistiek voor jouw organisatie.

Wij maken content & campagnes

Wij werken voor bedrijven en instellingen voor wie content van essentieel belang is om hun doelstellingen te realiseren. Dat kunnen commerciële doelen zijn, maar we helpen ook graag mee aan transparante en begrijpelijke content voor instellingen met een publieke taak. Zowel business to consumer als business to business. We hebben specifieke expertise op het gebied van arbeidsmarkt, financiële dienstverlening, industrie en techniek, zakelijke dienstverlening en zorg en welzijn. Wij werken onder meer voor:

Hoe kunnen wij je helpen?

© 2018 Reputations Content & Campagnes BV