Thought leaders onderscheiden zich inhoudelijk diepgaand op hun expertise en visie. Wij schrijven, creëren en marketen inspirerende (web)content waarmee je jouw merk krachtig positioneert en die je reputatie versterkt. Content die voldoet aan journalistieke maatstaven. Artikelen zijn evenwichtig, geloofwaardig, fact-based, informatief of opiniërend.

Van organisatiestrategie naar contentstrategie

In lijn met de (organisatie)strategie ontwikkelen we een contentstrategie die bijdraagt aan de gewenste positionering van jouw merk of organisatie. We identificeren issues en thema’s die je kunt claimen en waarop je zich als expert kunt profileren.

Crossmediale distributie

We dragen je expertise en visie planmatig uit in de vorm van blogs, columns, filmpjes, maar ook met langere redactionele artikelen, essays en white papers. Dat doen we crossmediaal: naast online publicaties produceren we ‘print met bewaarwaarde’, schrijven bijvoorbeeld opinieartikelen voor kwaliteitskranten en vakbladen en organiseren congressen en seminars.

Online optimaal vindbaar

Onze contentmarketeers zorgen ervoor dat alle producties online optimaal vindbaar zijn en je op je strategische topics hoog scoort in de ranking van Google en andere zoekmachines. Onder meer door het bouwen en beheren van je eigen contentportal en het planmatig promoten van content via social media.

Voor experts door experts

Wij formeren een team van bedrijfsjournalisten, bloggers en marketeers met kennis van jouw merk, organisatie, diensten en producten. We zorgen ervoor dat jouw verhaal in al zijn verschijningsvormen eenduidig en helder blijft. Daarnaast regelen we tijdige en passende antwoorden op reacties van klanten, ruimen we ‘oude content’ netjes op en zorgen we dat de inhoud voortdurend up-to-date is. Contentmanagement is minstens zo essentieel als de productie ervan.

Abonnementen & vaste prijzen

Reputations onderscheidt zich door het aanbieden van services op basis van aantrekkelijke abonnementen op maat. Je werkt met een vast team van specialisten en bent verzekerd van continuïteit en kwaliteit.

Wij maken content & campagnes onder meer voor:

Wil je weten of Reputations ook jou kan helpen?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek waarin we de mogelijkheden voor je op een rijtje zetten.

© 2020 Reputations Content & Campagnes BV