Thought leaders onderscheiden zich inhoudelijk diepgaand op hun expertise en visie. Wij schrijven, creëren en marketen inspirerende (web)content waarmee je jouw merk krachtig positioneert en die je reputatie versterkt. Content die voldoet aan journalistieke maatstaven. Artikelen zijn evenwichtig, geloofwaardig, fact-based, informatief of opiniërend.

Van organisatiestrategie naar contentstrategie

In lijn met de (organisatie)strategie ontwikkelen we een contentstrategie die bijdraagt aan de gewenste positionering van jouw merk of organisatie. We identificeren issues en thema’s die je kunt claimen en waarop je zich als expert kunt profileren.

Crossmediale distributie

We dragen je expertise en visie planmatig uit in de vorm van blogs, columns, filmpjes, maar ook met langere redactionele artikelen, essays en white papers. Dat doen we crossmediaal: naast online publicaties produceren we ‘print met bewaarwaarde’, schrijven bijvoorbeeld opinieartikelen voor kwaliteitskranten en vakbladen en organiseren congressen en seminars.

Online optimaal vindbaar

Onze contentmarketeers zorgen ervoor dat alle producties online optimaal vindbaar zijn en je op je strategische topics hoog scoort in de ranking van Google en andere zoekmachines. Onder meer door het bouwen en beheren van je eigen contentportal en het planmatig promoten van content via social media.

Voor experts door experts

Wij formeren een team van bedrijfsjournalisten, bloggers en marketeers met kennis van jouw merk, organisatie, diensten en producten. We zorgen ervoor dat jouw verhaal in al zijn verschijningsvormen eenduidig en helder blijft. Daarnaast regelen we tijdige en passende antwoorden op reacties van klanten, ruimen we ‘oude content’ netjes op en zorgen we dat de inhoud voortdurend up-to-date is. Contentmanagement is minstens zo essentieel als de productie ervan.

Abonnementen & vaste prijzen

Reputations onderscheidt zich door het aanbieden van services op basis van aantrekkelijke abonnementen op maat. Je werkt met een vast team van specialisten en bent verzekerd van continuïteit en kwaliteit.

Full-service strategie & content

 

Van strategie naar plan

We helpen je bij het bepalen van jouw identiteit en purpose en vertalen die naar een doordacht integraal communicatieplan.  

Van content naar conversie

We maken onderscheidende content en brengen die met creatieve en effectieve campagnes onder de aandacht van jouw publiek.

Kosteneffectieve oplossingen

Met onze standby-formules beschik je altijd over je eigen dedicated team van specialisten, tegen vaste tarieven.

Wij maken content & campagnes

Wij helpen bedrijven en instellingen bij het realiseren van hun strategische doelstellingen. Dat kunnen commerciële doelen zijn, maar we ontwikkelen ook graag transparante en begrijpelijke content voor instellingen met een publieke taak. We hebben specifieke expertise op het gebied van arbeidsmarkt, financiële dienstverlening, industrie en techniek, zakelijke dienstverlening en zorg en welzijn. Wij denken én doen onder meer voor:

Hoe kunnen wij je helpen?

© 2019 Reputations Content & Campagnes BV