Door vergaande digitalisering transformeren veel grote bedrijven naar volledig nieuwe organisatiestructuren, waarin technologie en agile werken leidend zijn. Wij  helpen je met communicatie die informeert, inspireert en motiveert die transformatie te versnellen.

Inspiratie is essentieel bij noodzakelijke verandering

Inspiratie is waarom mensen aan iets beginnen, dat ze in beweging brengt. Veranderen begint daarom met een bevlogen, consistent en herkenbaar verhaal. Een verhaal over de noodzaak van de transformatie, maar ook over de opbrengst ervan voor de organisatie en alle stakeholders.

Verandercommunicatie: het KOE-programma van Reputations

Het KOE-programma van Reputations helpt je ervoor te zorgen dat communicatie over de verandering relevant is voor álle medewerkers in alle lagen van de organisatie. Communicatie die best practises toont en draagvlak creëert, maar die óók adresseert wat nog niet goed gaat. KOE staat voor de Kleinste Organisatorische Eenheid. Vertrekpunt is de afdeling en de individuele medewerker. Wat betekenen deze veranderingen voor ons? Hoe kunnen wij bijdragen aan het gezamenlijke succes?

Wij maken content & campagnes onder meer voor:

Wil je weten of Reputations ook jou kan helpen?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek waarin we de mogelijkheden voor je op een rijtje zetten.

© 2019 Reputations Content & Campagnes BV