Contentmarketing draait om het inzetten van jouw kennis om te werken aan je (online) autoriteit. Je deelt je kennis en je visie om te laten zien dat je een expert bent in je vakgebied. En om te zorgen dat klanten jou vragen om ze met hun uitdagingen te helpen. Visuele contentmarketing is daarbij onmisbaar.

Als het om het delen van kennis gaat, dan denken we al gauw aan tekst: blogs, whitepapers, case studies… Ook op sociale media is het heel makkelijk om teksten te plaatsen. Vaak wordt de kracht van visuele contentmarketing vergeten. Wij mensen verwerken visuele informatie echter vele malen sneller dan tekst. Visuele contentmarketing roept ook makkelijker emotie op. En emotie is wat mensen aanzet tot actie.

Visuele contentmarketing: onmisbaar voor social media

Wij helpen onze klanten, vaak bedrijven die over heel veel inhoudelijke kennis beschikken, met het vinden en vertellen van hun verhaal. Daarvoor maken we een contentstrategie en gaan we op zoek naar een redactieformule die past bij de doelgroep en de bedrijfsdoelstellingen. Visuele content als afbeeldingen, foto's, video's, animaties en infographics verrijken het verhaal en voegen ook een emotionele dimensie toe. Maar visuele contentmarketing is veel meer dan een aanvulling op je teksten. Op Facebook en andere sociale media is het visuele aspect de doorslaggevende factor voor het succes van een campagne. Scrolt de gebruiker je achteloos voorbij of klikt hij en gaat hij een relatie aan met jouw merk? Een goede afbeelding maakt daarin het verschil. Ook bij zoekmachineoptimalisatie (SEO) is visuele content een strategische zet: het is met een afbeelding of video 50 keer makkelijker om bovenaan in Google te komen dan met een tekstpagina.

Visuele storytelling is onze specialiteit

Bij Reputations hebben we een eigen studio en ervaren specialisten op het gebied van fotografie, video en grafisch ontwerp. We kunnen je dus helpen bij het het implementeren en uitvoeren van je visuele contentmarketingstrategie. Wij hebben veel ervaring met de uitvoering van contentmarketing binnen allerlei verschillende organisaties. We zorgen dus dat je visuele contentmachine blijft draaien.

Reputations: bureau voor communicatiestategie en contentmarketing

We zijn ervan overtuigd dat inspiratie de basis is voor een goede klantrelatie. Vanuit inspiratie en creativiteit geven we vorm aan de contentmarketing voor jouw organisatie en jouw merk. We ontwikkelen en implementeren communicatiestrategieën en onderscheidende concepten voor contentmarketing. Daarvoor werken we met een team van specialisten dat een unieke combinatie biedt van communicatiestrategie, journalistiek, online en inbound marketing en verbeeldingskracht. Ons hechte team voelt zich zeer betrokken bij het wel en wee van onze opdrachtgevers. We zijn dan ook heel trots op de vele loyale klanten die onze mensen al jarenlang beschouwen als eigen collega's.

Visuele contentmarketing uitbesteden

Reputations verzorgt volledige of gedeeltelijke outsourcing van contentcreatie, socialmediamanagement en marketingcampagnes. Met professionals die jouw organisatie en producten net zo goed kennen als je eigen mensen. En met de zekerheid van continuïteit en kwaliteit. Ook bieden we interim professionals voor tijdelijke opdrachten. Neem gerust contact met ons op voor alle mogelijkheden voor jouw organisatie.

Wij maken content & campagnes onder meer voor:

Wil je weten of Reputations ook jou kan helpen?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek waarin we de mogelijkheden voor je op een rijtje zetten.

© 2019 Reputations Content & Campagnes BV