Contentmarketing geeft je de kans om je kennis te gebruiken voor het opbouwen van waardevolle klantrelaties. Door je boodschap te vertellen als een verhaal in plaats van als een eindeloze serie 'koop nu'-boodschappen, bouw je een band op met je publiek. We leggen je uit waarom bedrijfsjournalistiek daarvoor belangrijk is.

Bedrijfsjournalistiek is het op een journalistieke, verhalende manier content maken op basis van jouw kennis. Inhoudelijk experts maken samen met onze specialisten blogs, artikelen, video's, animaties, infographics en social media posts die jou zichtbaar maken als thought leader op jouw vakgebied.

Waarom bedrijfsjournalistiek de basis is van contentmarketing

Het 'verhaal' van je bedrijf is een inspirerend leidend principe dat jouw visie concreet maakt. Meestal geven wij dat vorm in een journalistieke bladformule. Dat is een creatief concept nodig dat mensen verleidt, boeit en bindt aan je merk. Een krachtige, onderscheidende positionering die dient als basis voor het operationele contentmarketing-plan. Als we bladformule en operationeel plan voor elkaar hebben, is het tijd om met de uitvoering te beginnen. Vaak loopt het daar mis, omdat er bij organisaties intern niet genoeg tijd en focus is voor het maken van content. Men weet wel waarom bedrijfsjournalistiek belangrijk is, maar als puntje bij paaltje komt krijgt men het niet voor elkaar om er tijd voor te maken.

Bedrijfsjournalistiek uitbesteden

Het uitbesteden van het bedrijfsjournalistieke werk is vaak een goede oplossing. Wij verzorgen volledige of gedeeltelijke outsourcing van contentcreatie, socialmediamanagement en marketingcampagnes. Met de zekerheid van continuïteit en kwaliteit en professionals die jouw organisatie en producten net zo goed kennen als je eigen mensen. Ook bieden we interim professionals voor tijdelijke opdrachten. Neem contact op om alle mogelijkheden voor jouw organisatie te bespreken.

Over Reputations

Bij Reputations zijn we ervan overtuigd dat inspiratie de basis is voor een goede klantrelatie. Vanuit inspiratie en creativiteit geven we vorm aan de contentmarketing voor jouw organisatie en jouw merk. We ontwikkelen en implementeren communicatiestrategieën en onderscheidende concepten voor contentmarketing. Daarvoor werken we met een team van specialisten dat een unieke combinatie biedt van communicatiestrategie, journalistiek, online en inbound marketing en verbeeldingskracht. Ons hechte team voelt zich zeer betrokken bij het wel en wee van onze opdrachtgevers. We zijn dan ook heel trots op de vele loyale klanten die onze mensen al jarenlang beschouwen als eigen collega's.

Deel dit artikel:

peacocks eye logo

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Hoe kunnen we je helpen?
Stel hier je vraag en ontvang spoedig een antwoord.

Reputations werkt voor ambitieuze bedrijven en instellingen.

Zowel business to consumer als business to business. We hebben specifieke expertise op het gebied van arbeidsmarkt, financiële dienstverlening, industrie en techniek, zakelijke dienstverlening en zorg en welzijn. Bekijk onze cases »

ref abn amro verzekeningenref adgref ahrmaref aragref blue sky groupref boer en croonref cardanoref centraal beheerref czref douwe egbertsref epcref fbtoref friesland campinaref interpolisref jb systemsref kvkref laurensref liandonref oxxioref politie academieref rabobankref roc rivorref schiphol real estateref skjref snbref start peopleref teslinref tsnref univeref usg profsref vodw

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Reputations kan je helpen bij:

x
Digitale nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief, Peacock’s Eye, en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.