Contentmarketing geeft je de kans om je kennis te gebruiken voor het opbouwen van waardevolle klantrelaties. Door je boodschap te vertellen als een verhaal in plaats van als een eindeloze serie 'koop nu'-boodschappen, bouw je een band op met je publiek. We leggen je uit waarom bedrijfsjournalistiek daarvoor belangrijk is.

Bedrijfsjournalistiek is het op een journalistieke, verhalende manier content maken op basis van jouw kennis. Inhoudelijk experts maken samen met onze specialisten blogs, artikelen, video's, animaties, infographics en social media posts die jou zichtbaar maken als thought leader op jouw vakgebied.

Waarom bedrijfsjournalistiek de basis is van contentmarketing

Het 'verhaal' van je bedrijf is een inspirerend leidend principe dat jouw visie concreet maakt. Meestal geven wij dat vorm in een journalistieke bladformule. Dat is een creatief concept nodig dat mensen verleidt, boeit en bindt aan je merk. Een krachtige, onderscheidende positionering die dient als basis voor het operationele contentmarketing-plan. Als we bladformule en operationeel plan voor elkaar hebben, is het tijd om met de uitvoering te beginnen. Vaak loopt het daar mis, omdat er bij organisaties intern niet genoeg tijd en focus is voor het maken van content. Men weet wel waarom bedrijfsjournalistiek belangrijk is, maar als puntje bij paaltje komt krijgt men het niet voor elkaar om er tijd voor te maken.

Bedrijfsjournalistiek uitbesteden

Het uitbesteden van het bedrijfsjournalistieke werk is vaak een goede oplossing. Wij verzorgen volledige of gedeeltelijke outsourcing van contentcreatie, socialmediamanagement en marketingcampagnes. Met de zekerheid van continu├»teit en kwaliteit en professionals die jouw organisatie en producten net zo goed kennen als je eigen mensen. Ook bieden we interim professionals voor tijdelijke opdrachten. Neem contact op om alle mogelijkheden voor jouw organisatie te bespreken.

Wij maken content & campagnes onder meer voor:

Wil je weten of Reputations ook jou kan helpen?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek waarin we de mogelijkheden voor je op een rijtje zetten.

┬ę 2019 Reputations Content & Campagnes BV