Reputations is specialist in communicatiestrategie en contentmarketing en werkt voor ambitieuze bedrijven en instellingen. Wij geloven dat inspiratie de basis is van waaruit je een merk of organisatie werkelijk vormgeeft. Vanuit deze overtuiging ontwikkelen en implementeren wij met een hecht team communicatiestrategieën en onderscheidende concepten.

Wat ga je doen?

Als online marketing consultant bij Reputations:

  • adviseer je klanten bij de implementatie van hun communicatiestrategie en/of contentmarketingstrategie naar digitale kanalen;
  • ontwikkel, implementeer en monitor je online-, social media- en inbound marketing campagnes;
  • draag je als projectmanager zorg voor implementatie en realisatie.


Je werkt nauw samen met strategen, designers, developers, marketing automation-specialisten, seo- en sea-specialisten en contentmakers.  Je bent de linking pin tussen dit team van specialisten en de opdrachtgever.

Wie zoeken we?

Je beschikt over uitstekende adviesvaardigheden en bent in staat conceptueel te denken. Je overtuigt opdrachtgevers op basis van kennis en persoonlijkheid. Je kunt 'bezielen', mensen meenemen in het verhaal. Je bent in staat om meerdere projecten voor meerdere klanten te 'cheffen'. Natuurlijk beschik je over actuele diepgaande kennis van digital marketing en contentmarketing en heb je ervaring met agile werken en scrum. Je hebt minimaal drie jaar ervaring.

Wat bieden we?

Een verantwoordelijke functie met inhoud waarin je je breed verder kunt ontwikkelen. Bij Reputations hijsen we je niet een keurslijf. Eigen inbreng, creativiteit en initiatief worden aangemoedigd en gewaardeerd. Je komt te werken in een professionele, maar informele compacte organisatie met de focus op het leveren van werk van hoge kwaliteit voor veeleisende klanten. 

Het gaat om een dienstverband van naar keuze: 32, 36 of 40 uur per week. Een thuiswerkdag is bespreekbaar. We bieden een marktconform salaris en een goede pensioenregeling en goede opleidingsmogelijkheden.

Hoe ziet je werkplek eruit?

We zijn gevestigd op het lommerrijke Landgoed Leusderend in Leusden. Een prachtige bosrijke en inspirerende omgeving direct aan de A28, op (OV-)fietsafstand van NS station Amersfoort. Plezier en collegialiteit vinden wij essentieel. We zijn trots op onze teamspirit, we lunchen dagelijks samen in het bedrijfsrestaurant; eens per maand boeken we een leuk restaurant in de stad.

reputations01

reputations02

reputations04

reputations03

 

Werkwijze en sfeer

Onze organisatiecultuur typeert zich als ‘no-nonsense’ zonder plat te zijn. Je maakt deel uit van een hecht, enthousiast en professioneel team waar hard wordt gewerkt maar ook hard wordt gelachen. We durven elkaar uit te dagen en meedenken wordt gewaardeerd. Wij vinden overigens het karakter van onze collega’s minstens zo belangrijk als een goed CV.

Reageren?

Stuur je reactie en CV aan Fred van Schaik (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Deel dit artikel:

peacocks eye logo

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Hoe kunnen we je helpen?
Stel hier je vraag en ontvang spoedig een antwoord.

Reputations werkt voor ambitieuze bedrijven en instellingen.

Zowel business to consumer als business to business. We hebben specifieke expertise op het gebied van arbeidsmarkt, financiële dienstverlening, industrie en techniek, zakelijke dienstverlening en zorg en welzijn. Bekijk onze cases »

ref abn amro verzekeningenref adgref ahrmaref aragref blue sky groupref boer en croonref cardanoref centraal beheerref czref douwe egbertsref epcref fbtoref friesland campinaref interpolisref jb systemsref kvkref laurensref liandonref oxxioref politie academieref rabobankref roc rivorref schiphol real estateref skjref snbref start peopleref teslinref tsnref univeref usg profsref vodw

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Reputations kan je helpen bij:

x
Digitale nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief, Peacock’s Eye, en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.