Bij Reputations helpen we veel verschillende bedrijven zichzelf online te laten zien met goede content. Omdat we geloven in intensieve samenwerking tussen onze specialisten en onze klanten delen we ook graag onze kennis over contentmarketing in een workshop contentmarketing.

Bij contentmarketing gebruik je de kennis die je binnen je bedrijf al hebt voor het opbouwen van klantrelaties. Maar om dat goed (dat wil zeggen: met extra omzet als resultaat) te doen, moet je eerst weten wat het 'verhaal' van je organisatie is, wie je doelgroep is en welke praktische stappen je moet zetten om die mensen te bereiken. Onze workshop contentmarketing helpt je hierbij op weg.

Workshop Contentmarketing: de eerste stap naar succes

Onze workshop contentmarketing wordt op maat gemaakt voor jouw organisatie, maar in het algemeen zullen de volgende zaken aan de orde komen:

  • Visie en doelstellingen van je organisatie: wie ben je en wat wil je bereiken met contentmarketing?
  • Doelgroepen: met wie wil je gaan communiceren? Hoe ga je uitvinden wat voor deze mensen belangrijk is?
  • Kanalen: waar kun je je doelgroepen bereiken? En welke eisen stelt ieder kanaal aan je communicatie en organisatie?
  • Bladformule: wat is het 'verhaal' van je organisatie? Wat is dat ene leidende principe dat aan de basis ligt van alles wat je zegt en doet? Wat maakt jouw organisatie uniek en hoe kun je dat naar buiten én naar binnen communiceren?
  • Implementatie en uitvoering: hoe plan je je contentmarketing-operatie zo, dat je contentportal, sociale kanalen en marketing automation samenwerken om van jouw volgers of bezoekers fans te maken en van die fans weer klanten.

Wij organiseren regelmatig dit soort workshops in-house bij onze klanten. Met onze gestructureerde aanpak kun je je kennis gebruiken voor het aanspreken, inspireren en binden van nieuwe klanten.

Wij maken content & campagnes onder meer voor:

Wil je weten of Reputations ook jou kan helpen?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek waarin we de mogelijkheden voor je op een rijtje zetten.

© 2019 Reputations Content & Campagnes BV