Bij Reputations helpen we veel verschillende bedrijven zichzelf online te laten zien met goede content. Omdat we geloven in intensieve samenwerking tussen onze specialisten en onze klanten delen we ook graag onze kennis over contentmarketing in een workshop contentmarketing.

Bij contentmarketing gebruik je de kennis die je binnen je bedrijf al hebt voor het opbouwen van klantrelaties. Maar om dat goed (dat wil zeggen: met extra omzet als resultaat) te doen, moet je eerst weten wat het 'verhaal' van je organisatie is, wie je doelgroep is en welke praktische stappen je moet zetten om die mensen te bereiken. Onze workshop contentmarketing helpt je hierbij op weg.

Workshop contentmarketing: de eerste stap naar succes

Onze workshop contentmarketing wordt op maat gemaakt voor jouw organisatie, maar in het algemeen zullen de volgende zaken aan de orde komen:

  • Visie en doelstellingen van je organisatie: wie ben je en wat wil je bereiken met contentmarketing?
  • Doelgroepen: met wie wil je gaan communiceren? Hoe ga je uitvinden wat voor deze mensen belangrijk is?
  • Kanalen: waar kun je je doelgroepen bereiken? En welke eisen stelt ieder kanaal aan je communicatie en organisatie?
  • Bladformule: wat is het 'verhaal' van je organisatie? Wat is dat ene leidende principe dat aan de basis ligt van alles wat je zegt en doet? Wat maakt jouw organisatie uniek en hoe kun je dat naar buiten én naar binnen communiceren?
  • Implementatie en uitvoering: hoe plan je je contentmarketing-operatie zo, dat je contentportal, sociale kanalen en marketing automation samenwerken om van jouw volgers of bezoekers fans te maken en van die fans weer klanten.

Door deze gestructureerde aanpak kun je je kennis gebruiken voor het aanspreken, inspireren en binden van nieuwe klanten. Wij zijn gespecialiseerd in contentmarketing voor kennisgedreven bedrijven en organiseren regelmatig dit soort workshops in-house bij onze klanten.

Contentmarketing: uitbesteden kan ook

Reputations verzorgt niet alleen workshops contenmarketing, maar ook outsourcing van content- en mediaproductie, SEO, marketing automation, contentcreatie, social media en marketingcampagnes. Met professionals die jouw organisatie en producten net zo goed kennen als je eigen mensen. En met de zekerheid van continuïteit en kwaliteit. Ook bieden we interim professionals voor tijdelijke opdrachten. Neem gerust contact
met ons op voor alle mogelijkheden voor jouw organisatie.

Over Reputations

Bij Reputations zijn we ervan overtuigd dat inspiratie de basis is voor een goede klantrelatie. Vanuit inspiratie en creativiteit geven we vorm aan de contentmarketing voor jouw organisatie en jouw merk. We geven onze inspiratie graag aan je door in onze workshop marketingstrategie, maar we gaan ook graag voor je aan de slag met een team van specialisten dat een unieke combinatie biedt van communicatiestrategie, journalistiek, online en inbound marketing en verbeeldingskracht. Ons hechte team voelt zich zeer betrokken bij het wel en wee van onze opdrachtgevers. We zijn dan ook heel trots op de vele loyale klanten die onze mensen al jarenlang beschouwen als eigen collega's.

Deel dit artikel:

peacocks eye logo

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Hoe kunnen we je helpen?
Stel hier je vraag en ontvang spoedig een antwoord.

Reputations werkt voor ambitieuze bedrijven en instellingen.

Zowel business to consumer als business to business. We hebben specifieke expertise op het gebied van arbeidsmarkt, financiële dienstverlening, industrie en techniek, zakelijke dienstverlening en zorg en welzijn. Bekijk onze cases »

ref abn amro verzekeningenref adgref ahrmaref aragref blue sky groupref boer en croonref cardanoref centraal beheerref czref douwe egbertsref epcref fbtoref friesland campinaref interpolisref jb systemsref kvkref laurensref liandonref oxxioref politie academieref rabobankref roc rivorref schiphol real estateref skjref snbref start peopleref teslinref tsnref univeref usg profsref vodw

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Reputations kan je helpen bij:

x
Digitale nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief, Peacock’s Eye, en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.