Contentmarketing geeft je de kans om je kennis te gebruiken voor het opbouwen van waardevolle klantrelaties. Maar hoe zorg je dat je doelgroep je content ook te zien krijgt? Een methode die je daarvoor kunt inzetten is het adverteren in zoekmachines (Search Engine Advertising - SEA). Reputations is gespecialiseerd in contentmarketing voor kennisgedreven bedrijven en organiseert voor jou graag een workshop 'SEA voor contentmarketing'.

Er is steeds meer content online en het wordt dus steeds moeilijker om jouw verhaal door je doelgroep gezien te krijgen. Bedrijven als Google, Facebook en LinkedIn bieden daarom heel veel mogelijkheden om je content tegen betaling aan een zorgvuldig geselecteerde doelgroep te laten zien. SEA is het adverteren in zoekmachines, meestal in Google via het AdWords-programma. Na onze workshop SEA presenteert ook jouw bedrijf content bovenaan de pagina met zoekresultaten.

Workshop SEA voor contentmarketing: wat leer je?

Een goede contentstrategie bevat niet alleen een plan voor het maken van content, maar ook voor het promoten ervan. In de workshop SEA voor contentmarketing leer je hoe je zoekmachine-advertenties inzet om aandacht te creëren voor je content, bijvoorbeeld een download, een video of een serie blogs. De aandachtspunten van de workshop zijn:

  • Het kiezen van een budget en een biedingsstrategie
  • Het vinden van de juiste zoektermen
  • Het creëren van goede advertentiecontent
  • Targeten op locatie, taal en demografische kenmerken
  • Het beoordelen van de resultaten en het optimaliseren van je campagnes

Na onze workshop SEA voor contentmarketing heeft jouw team de basics in de vingers en kun je beginnen met het promoten van je content.

Wij maken content & campagnes onder meer voor:

Wil je weten of Reputations ook jou kan helpen?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek waarin we de mogelijkheden voor je op een rijtje zetten.

© 2019 Reputations Content & Campagnes BV