Contentmarketing geeft je de kans om je kennis te gebruiken voor het opbouwen van waardevolle klantrelaties. Maar hoe zorg je dat je doelgroep je content ook te zien krijgt? Een methode die je daarvoor kunt inzetten is het adverteren in zoekmachines (Search Engine Advertising - SEA). Reputations is gespecialiseerd in contentmarketing voor kennisgedreven bedrijven en organiseert voor jou graag een workshop 'SEA voor contentmarketing'.

Er is steeds meer content online en het wordt dus steeds moeilijker om jouw verhaal door je doelgroep gezien te krijgen. Bedrijven als Google, Facebook en LinkedIn bieden daarom heel veel mogelijkheden om je content tegen betaling aan een zorgvuldig geselecteerde doelgroep te laten zien. SEA is het adverteren in zoekmachines, meestal in Google via het AdWords-programma. Na onze workshop SEA presenteert ook jouw bedrijf content bovenaan de pagina met zoekresultaten.

Workshop SEA voor contentmarketing: wat leer je?

Een goede contentstrategie bevat niet alleen een plan voor het maken van content, maar ook voor het promoten ervan. In de workshop SEA voor contentmarketing leer je hoe je zoekmachine-advertenties inzet om aandacht te creëren voor je content, bijvoorbeeld een download, een video of een serie blogs. De aandachtspunten van de workshop zijn:

  • Het kiezen van een budget en een biedingsstrategie
  • Het vinden van de juiste zoektermen
  • Het creëren van goede advertentiecontent
  • Targeten op locatie, taal en demografische kenmerken
  • Het beoordelen van de resultaten en het optimaliseren van je campagnes

Uitvoering (en resultaat) van SEA voor contentmarketing

Na onze workshop SEA voor contentmarketing heeft jouw team de basics in de vingers en kun je beginnen met het promoten van je content. Het blijkt echter voor heel veel bedrijven een uitdaging om na de workshop SEA de contentmachine draaiend te houden. Wij kunnen je daarmee helpen. Met behulp van SEA en andere technologie bouwen we achter de schermen een marketingmachine die jouw sitebezoekers volgt en indeelt in categorieën. Van bezoekers die regelmatig terugkomen bouwen we zo een profiel op. We leren op welke content zij reageren en bieden ze daar dan meer van aan. De beste potentiële klanten geven we door aan je sales-team. Zo weet jij zeker dat het budget dat je besteedt aan SEA je ook echt nieuwe klanten oplevert.

SEA en contentmarketing uitbesteden

Reputations verzorgt niet alleen workshops, maar ook outsourcing van SEA, SEO, marketing automation, contentcreatie, social media en marketingcampagnes. Met professionals die jouw organisatie en producten net zo goed kennen als je eigen mensen. En met de zekerheid van continuïteit en kwaliteit. Ook bieden we interim professionals voor tijdelijke opdrachten. Neem gerust contact met ons op voor alle mogelijkheden voor jouw organisatie.

Over Reputations

Bij Reputations zijn we ervan overtuigd dat inspiratie de basis is voor een goede klantrelatie. Vanuit inspiratie en creativiteit geven we vorm aan de contentmarketing voor jouw organisatie en jouw merk. We ontwikkelen en implementeren communicatiestrategieën en onderscheidende concepten voor outsourcing. Daarvoor werken we met een team van specialisten dat een unieke combinatie biedt van communicatiestrategie, journalistiek, online en inbound marketing en verbeeldingskracht. Ons hechte team voelt zich zeer betrokken bij het wel en wee van onze opdrachtgevers. We zijn dan ook heel trots op de vele loyale klanten die onze mensen al jarenlang beschouwen als eigen collega's.

 

Deel dit artikel:

peacocks eye logo

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Hoe kunnen we je helpen?
Stel hier je vraag en ontvang spoedig een antwoord.

Reputations werkt voor ambitieuze bedrijven en instellingen.

Zowel business to consumer als business to business. We hebben specifieke expertise op het gebied van arbeidsmarkt, financiële dienstverlening, industrie en techniek, zakelijke dienstverlening en zorg en welzijn. Bekijk onze cases »

ref abn amro verzekeningenref adgref ahrmaref aragref blue sky groupref boer en croonref cardanoref centraal beheerref czref douwe egbertsref epcref fbtoref friesland campinaref interpolisref jb systemsref kvkref laurensref liandonref oxxioref politie academieref rabobankref roc rivorref schiphol real estateref skjref snbref start peopleref teslinref tsnref univeref usg profsref vodw

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Reputations kan je helpen bij:

x
Digitale nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief, Peacock’s Eye, en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.